Jag hade änglavakt



För att göra en lång historia kort:
En mörk torsdagkväll på E4:an. Lärare på väg tillbaka till sin skola för att hålla i ett föräldramöte. Upptäcker en älg på vägen. Panikbromsar. Lycka i en tiondelssekund över att ha reagerat så snabbt och över att ha sluppit kollision med den stora och tunga älgen. Bonk! Påkörd bakifrån. Ont i huvudet och nacke. Skriva skadeanmälan med den andra föraren. Köra vidare till skolan bara ett par kilometer bort. Mötas av oroade kollegor. Ringa sjukvårdsupplysningen som ger råd och säger att jag lugnt kan vänta till dagen efter. Berätta läget för föräldrarna som är på plats för att få gymnasieinformation för sina snart stora barn. Dra den viktigaste infon tillsammans med finaste kollegan och sedan lämna över till studie- och yrkesvägledaren. Köra hem i lugn fart och med skakiga ben. Gråta ut och släppa fram chocken i familjens trygga famn. Sova. Åka till vårdcentralen och kolla upp nacken. Den verkar spänd men ok. Vidare till verkstan för att få skadan på bilen dokumenterad. Handla. Hem och vila och vara tacksam över att jag hade så tur i oturen.

Medan jag är tacksam över min änglavakt och passar på att vila tycker jag att du ska komma ihåg att vara med i min hösttävling i samarbete med Nicsam. Tävlar gör du här!

Kommentarer :

#1: A-s

usch..blir själv skakis när jag läser. hoppas du får en lugn och skön helg och tar igen dig efter det där! var själv med om en krock med ett rådjur för några år sen, så jag vet hur det känns. Tack för svaret på frågan också! sköt om dig

skriven
#2: Carina - inspirera

Så otäckt...hoppas att det blir bra med nacken!

Ha en lugn och skön helg!

Kramen.

skriven
#3: Frida

Huvva då! Hoppas inte nacken ger dig bekymmer framöver. Kram!

skriven
#4: Liw

åhh gud! vad läskigt! Men vilken tur du hade, hoppas nacken blir bra och trevlig helg...



kram

skriven
#5: Lina

Huvva, så glad att det gick så bra ändå! Stora kramar

skriven
#6: Jenny

Usch vad otäckt Anna :-( Hoppas verkligen du inte får några men från krocken! En STOR kram till dig!

skriven
#7: linda

Usch Anna!! Vilken otrolig tur att det gick så pass bra ändå!! Hoppas verkligen att du mår bra och att det inte visar sig några skador i efterhand!

Ta hand om dig! Kram!

skriven
#8: Monika

Usch så läskigt. det går så fort dessutom när de hoppar ut så där. Men skönt att det gick ganska bra iallafall. Sköt om dig!

skriven
#9: Helen.HUSnrNIO

USch!

Att du fixade att göra allt det där innan skakningar och chockkänsla tog över är imponerande. Jag har blivit alldeles skärrad så fort jag har råkat på missöde med bilen på vägarna (kört av, punktering, skadat framskärmen så bilen blev okörbar m.m.)

Skönt att det gick bra med dig!!!



Jag lyckade få tag i en söndagsbilaga idag=)

Hade förberett mig med att dela ut marängspöken till dem på Ica för att fjäska om de inte ville ge mig någon:D



Ha en fin kväll!

Helen.HUSnrNIO

skriven
#10: Hanna - Whiterainbow

Vilken änglavakt!! vila nu och ta det lugnt så alla spänningar släpper! Kram :)

skriven
#11: Cilla

Jag är såå glad och tacksam att det gick bra trots allt, min allra finaste kollega och vän!

Kramiz, Cilla :)

skriven
#12: Hanna

Men huvva vännen! Du och bilolyckor, nu får du ju ge dig. Jag blir orolig. Tur att din änglavakt gör ett så bra jobb. Jag är glad att du finns. Kramen!

skriven
#13: Sofia

Men gud så otäckt, hoppas verkligen det inte blev nån skada på nacken. :(

Stor kram!!!

skriven

Kommentera inlägget här :