For Life: Mobilskal med viktigt syfte

Jag har fått ta del av information om ForLife som är ett, för mig, nytt projekt som jag känner är viktigt att dela med mig av. Idén till ForLife-projektet föddes då ett flertal närstående personer till grundarna, inom loppet av ett år, drabbades av olika typer av cancer. De bestämde sig då för att själva försöka göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskning och det är något som de verkligen brinner för. ForLifes grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för Cancerfonden. Just nu Iphoneskal för 4 och 5. Försäljningen sker via e-handel samt vid större evenemang och alla intäkter går till deras insamling hos Cancerfonden.
 
Här hittar du mer information!
 
Bild lånad från www.forlife.nu
 

Detaljer

Mobilbloggning verkar fungera bäst för mig just nu, så här kommer ett gäng bilder fotade med min iPhone från vårt vardagsrum.

70-årsfirande

I helgen var vi i gamla hemstaden för att fira flickornas farmor som fyllt 70 år. Vi höll till på Hotel Botnia som ligger precis bredvid Umeälven. Vi bjöds på allt från god mat och dryck till övernattning och mysig omgivning. Lägg till trevligt sällskap och ett par rundor minigolf så har ni receptet på vår trevliga helg!

Bilder via min iPhone.