Bland presenter, snö och blomfat

Här kommer ett litet blandat inlägg... Först kan jag passa på att berätta att det händer massor i vårt familjeliv just nu. Det börjar röra på sig och det är inga tråkiga saker som händer :-) Exakt vad det är kan jag berätta när allt är klart och beslutat, så ni få ge er till tåls några dagar. Väldigt spännande och lite ovisst är det än, precis som när man ska öppna paket och det för mig osökt in på dagens första bild. *ler*

image100

Detta paket ska min vän E få när hon har inflyttningsfest på lördag. Hon vet nog inte om min blogg än, så därför vågar jag visa paketet men om hon av någon anledning skulle ha hittat hit avslöjar jag inte paketets innehåll. Så mycket kan jag berätta att det är något fint ur Villages nya vårkollektion och att det är något som jag själv gärna skulle vilja ha också ;-)

I går vräkte snön ner här i Umeå. Snöröjningen hade visst massor att göra och då får givetvis små gångvägar på Tomtebo inte så hög prioritet. Det var en svettig mamma som plöjde fram med den ena sessan i barnvagn och den andra på bob när det hade hämtats från dagis. Områdets traktor har varit i gång hela morgonen och så här ser det ut utanför vårt vardagsrum nu.

image101

Till våra fredagstacosmiddagar har jag hittat årets fynd. För detta fat betalade jag endast 5 kr på Expo, så det blir inte många ören per användningstillfälle. Vi har hunnit prova det en gång och det var mycket smidigt att ha alla grönsaker på ett och samma fat måste jag säga.

image102

Ha nu en riktigt bra torsdag allihop!

Bilder: privata

Är jag en Svensson?

Många bloggare har testat sin svenssonprocent och jag vill inte vara sämre. Jag har läst testen hos många av er, men just denna lista kopierades hos CarlssonKarlsson. Gör gärna testet du med!

Svenssontestet
Ditt efternamn slutar på -son [  ]
Du känner någon som har samma förnamn som du [X]
Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du [  ]
I din familj är ni 2 barn [X]
Du bor i villa [  ]
Du bor i en tätort [X]
Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla [X]
Du har egen mobiltelefon [X]
Dina föräldrar har gift sig [  ]
Din mamma är yngre än din pappa - fast bara sju månader [  ]
Din pappa heter Lars [  ]
Din mamma heter Anna [  ] Nej, men jag själv och även min svärmor faktiskt
Din familj har en Volvo [  ]
Din familj har en silvergrå eller röd bil [ X ]
Du har tillgång till Internet hemma [X]
Du har ett eget rum [X]
Du har varit utomlands minst 2 gånger [X]
Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna [ X ]
Du har varit i Grekland [  ]
Du har varit på Öland minst 2 gånger [  ]
Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger [X]
Din familj har en husvagn [X]
Ingen av dina föräldrar röker [ x ]
Din pappa är lite lätt överviktig [  ]
Du idrottar flera dagar i veckan [  ]
Du har husdjur [  ]
Du får månadspeng [X] Svår fråga, men man kan ju säga att fk ger mig månadspeng :-D
De flesta i din familj är blåögda [  ]
Du äter på Mc Donalds [X]
Du följer Melodifestivalen [X] 

Multiplicera antalet X med 3 för att få fram hur många % Svensson du är.

16x3 = 48% Svensson. Inte så farligt hög siffra va?! Ha ha...

Zooklänning till sessorna

Som så många andra har även jag varit på me&i-party och shoppat ur vårkollektionen. Jag beställde varsin klänning till mina sessor och jag tror de kommer att vara så söta i dessa i vår och sommar :-)

image99
Bild: lånad från meandi.se

Piffat med Bamse

Som jag skrev häromdagen blev jag inspirerad av badrumsspecialen i nyaste numret av Family Living. Jag rensade ena badrumsskåpet och fick på så sätt bort en massa flaskor som stod uppe på det. På en av bilderna i tidningen hade de ställt flaskor från Bamses barnserie på en hylla och eftersom vi redan hade en flaska hemma såg jag till att den fick två kompisar som sällskap uppe på vårt badrumsskåp. De har så fina färger tycker jag, så det blev en mysig färgklick i badrummet. Bredvid dem ställde jag några ljus som blev över efter lilla E:s dop.

image97

image98

Vår kamera har som sagt sett sina bästa dagar som ni ser och som jag påpekat förr, men jag hoppas ni står ut med bildkvaliteten ändå ;-) Nu ska jag hoppa i säng! Godnatt på er!

Bilderna: privata

Hissgardin

Nu har jag hittat hissgardinen som är som gjord för vårt sovrum. I fredags när jag skulle in på Hemtex för att kika på en duk till min kära mamma och var på väg ut såg jag den plötsligt. Då hängde den praktiskt taget redan i sovrummet, så det var bara för mig att betala och ta hem den :-)

image94

image95

Övriga tyger i sovrummet ser ut så här:

Det blev en mycket mer ombonad känsla i sovrummet nu tycker jag och nog tycker jag mig ha sovit extra gott sedan i fredags, men det kanske bara är inbillning?!

Favorittidning

image92

"Familjens nya drömtidning" - ja, för mig stämmer det verkligen. För er som inte testat ett nummer av Family Living än kan jag verkligen rekommendera er att göra det. Den innehåller en massa inspiration på hem och inredningsdetaljer som passar oss småbarnsfamiljer. I senaste numret är det badrumsspecial och jag fick verkligen inspiration, för i går kväll rensade jag och städade mitt badrumsskåp. Dels blev det rent och prydligt och dels blev det ett tillfälle då jag kunde göra mig av med mascaror som torkat ihop eller flaskor som varit öppnade i flera år och nu innehöll nån konstig gegga. Nu ska det bli kul att köpa nya fina flaskor att ställa på skåpet tillsammans med några fina ljuslyktor och kanske någon blomsterkvist.

Bild: privat

Äntligen koll på tiden

I dag känner jag mig piggare och i förmiddags kände jag att nu fick det vara nog med innesittande, så jag tog mig en tur ner på stan. Det om något är ju en vitaminkick :-) Jag hittade lite smått och gott till hemmet och några av sakerna tänkte jag visa nu.

Först ut är en klocka från Cult Design som jag såg en bild av hos villa elva-kulla i går och då såg jag att den ju skulle passa så bra på vår vägghylla i vardagsrummet. Som tur är hade de ett exemplar kvar på Mias Lustgård :-)

image89

Närbild
image90

På Mias köpte jag också ett underlägg, designat av superduktiga Isa.

image91

Det var allt för nu. Stora sessan har fått hjälp av sin pappa att borsta tänderna och vill nu att mamma ska läsa, så självklart ska jag göra det. Ha en mysig fredag kväll! Kram

Lite sjuk

Halsont, snuva, kliar i näsan, ont i huvudet, trött, surrar i öronen... Ja, så känns min tillvaro just nu och därför händer det inte allt för mycket här på bloggen just nu. Kul att ni kikar in ändå! :-) Ett nytt och längre inlägg kommer så snart jag känner mig piggare och har återfått skrivarglädjen.

("Jag är nog lite sjauk" - visst var det jag som sa så vid ett visst gymnasietillfälle AKJ?)

Kram på er alla till dess!

Honung...

...är jag en storkonsument av just nu. Jag har så fruktansvärt ont i halsen och halstabletter hjälper inte ett enda dugg. Vilken tur då att varmt honungsvatten både lindrar skönt och smakar gott. Har du något specialtips för hur du lindrar halsont?

image88

Bilden är lånad från bidrottningen.se

50%

Jahapp, i dag var det så dags för domedagen och det blev precis som jag befarade. Jag blir uppsagd med 50% från och med att jag går i tjänst till sommaren. Samma gäller min kollega E som precis som mig är mammaledig nu och vi fick alltså vår dom tillsammans i dag. Det var skönt att ha någon i samma situation med sig på mötet. En kopp kaffe fick vi faktiskt också... ;-)

Jag känner mig väl inte allt för nedstämd, eftersom jag har sex månaders uppsägningstid och alltså får jobba heltid hela hösten om jag vill. Sen vet man aldrig vad som händer efter jul, men på nåt sätt löser det sig nog. Det är inget som jag tänker slösa bort min mammalediga tid med att oroa mig över, även om det såklart är en osäkerhet att inte veta. Bara känslan att bli uppsagd till viss del är riktigt trist, för jag har aldrig blivit det förr och man känner sig rätt så sårbar i en sådan situation.

Dessa fina tulpaner fick jag av M i går och de lyste upp min dag massor. Jag hoppas de gör samma för er som läser detta inlägg ;-) Kram på er!

image87

Ofrivillig makeover

Lördagseftermiddagen spenderade vi nere på stan, men huvudanledningen var inte att shoppa. I stället var det årets snöskulpturer med temat Astrid Lindgren som var föremål för vårt intresse, och då särskilt stora sessans. Många fina snöskulpturer står nu längs med Rådhusesplanaden, däribland både Pippi och Karlsson på taket. Riktigt fina var dom och stora E var mycket imponerad. En ny mössa behövde hon och vad passade då bättre än att köpa en med Pippi på?! Nöjd, glad och söt struttade hon fram på stan i sin nya mössa och framför allt - nu slapp hon kika fram under en mössa som blivit alldeles för uttöjd i tvätten.

För småbarnsfamiljer kan det vara praktiskt med så kallade "belagda" dukar, alltså sådana som man kan torka av. Jag och E hittade två stycken jättefina, men vi kunde inte välja så då fick papsen säga sitt. Sagt och gjort, vi kom hem med den fina duken och fick äntligen ta bort den gamla som sitt sina bästa dagar. När jag lagt ut den nya duken såg jag att den inte alls passade ihop med de befintliga gardinerna och så kan man ju bara inte ha det. Snabbt letade jag fram ett par vita panellängder och satte upp dem och då blev det genast mycket bättre :-) Sen var jag tvungen att göra lite andra små omflyttningar, så nu har färgerna i köket fått lämna det brunbeiga till förmån för svartvitgrönt i stället. Jag är nöjd, men nu när färgskalan ändrats ser jag ju hur himla snyggt det skulle bli med mairorullgardinerna jag suktat efter så länge. De är väldigt nära att klickas hem till mig nu, men jag måste nog kolla min banksida först...

image84

image85

image86

Duken köpte vi förresten på Hemtex och jag hade turen att få den för halva priset, bara för att jag som klubbkund gav dem min mailadress. Nu kommer jag förmodligen att få ytterligare nyhetsbrev i min inbox, men det kan jag ta ;-)

Stora sessans hosta har äntligen börjat ge med sig, så i dag ska hon äntligen få åka och bada i Holmsund, något som fått skjutas upp allt för länge nu. Jag och lilla E blir hemma och bara myser, för hon har fortfarande hosta. Kanske blir det någon tur med vagnen om hostan inte blivit värre.

Nu ska jag kika på nyhetsmorgon söndag, så jag passar på att önska er alla en skön dag!

Korgar och blompinnar

Här kommer tre bilder på några nya detaljer hemma hos oss.

Blompinnar som M köpte på IKEA i går.
image81

Två videkvistar i Ferm
image82

På Lagerhaus hittade jag äntligen korgar till hyllan i badrummet.
image83

Fredagsmiddagen i kväll kommer att bestå av tortilla med kycklingfyllning och så nachos med lite dip till. Smaskigt och enkelt! Ha en skön kväll! KRAM

Fel mått

Tyvärr tyvärr blev det inte alls nåt bra med mattan Våren som M köpte och det är helt och hållet mitt förrvirrade fel. Jag hade skrivit helt fel mått på lappen han fick med sig, så det var en liten pluttmatta på 60x90 cm han kom hem med. Så typiskt!!! Vi får alltså fortsätta leta matta till hallen och så får vi ha lilla våren nedanför utgången till uteplatsen. Det blir nog bra det med, även om det inte blev som vi tänkt oss från början.

M kom även hem med två korgar, en vas, blompinnar och hyllan Lerberg som min mormor ska få i födelsedagspresent om en månad. Mamma hade visat henne min blogg och när mormor såg hyllan i vårt badrum tyckte hon att den skulle passa i deras duschrum men så sa hon "man kommer sig ju aldrig till IKEA". Mycket passande att M då skulle till Sundsvall i dag, för det är klart att mormor ska få sig en hylla hon också :-)

Hoppas ni har en mysig alla hjärtans dag allihop! Min AKJ fyller 28 år i dag, så återigen grattis till dig gumman!

IKEA-tröst

Nu känner jag mig lite gladare igen och jag tackar än en gång för alla varma kommentarer på mitt förra inlägg. Tack kära bloggvänner!

Min kära M ska, som jag nämnde i förra inlägget, på anställningsintervju i Sundsvall i morgon. Då ska han in på IKEA en sväng och köpa lite fler grejer som vi behöver därifrån. Bland annat denna matta som ingår i nya serien VÅREN:

image80
Det är den gråa vi vill ha och den har vi tänkt ha i hallen tillsammans med den nya dörrmattan. Kan nog bli bra! En rolig grej som hände när vi precis flyttat ihop var att M var i Sundsvall på studiebesök och då for hela klassen även på IKEA. M ringde glatt hem och sa att han hittat nåt som vi behövde och även köpt detta, men vad det var skulle jag inte få veta förrän han kom hem. I min fantasi såg jag framför mig att han hittat någon snygg lampa eller kanske en matta eller nåt annat kul, men vet ni vad han kom hem med? En vitlökspress!!! Jag höll på att deppa ihop, men så här efteråt kan jag såklart skratta åt det och vi behövde ju faktiskt en vitlökspress...

I kväll är det säsongsstart av mitt favoritprogram Grey's Anatomy och det ska jag se hos min barndomsvän E som äntligen flyttat tillbaka hit till Umeå och Tomtebo :-) Det blir mysigt!

Bild: lånad från ikea.se

Ledsen

Mammaledig ska man tydligen inte ens få vara i lugn och ro. Jag jobbar som lärare på högstadiet i en av våra grannkommuner och vi har hittills varit skonade från uppsägningar på grund av att elevantalet sjunker.  I går ringde BU-chefen till mig för att boka in ett möte med mig på måndag. Jag tror knappast att anledningen är att han tänker bjuda mig på kaffe och prata om vädret. Jag vet att jag förmodligen inte sägs upp helt, eftersom jag har en kompetens i tyska som ingen annan på skolan har, men ändå känns det helt värdelöst att hamna i den här situationen. Om jag inte får jobba så mycket som jag vill till hösten lär drömmen om att vi ska kunna köpa något eget ligga långt bort. Min älskade M är både civilingenjör och doktor i kemi, men han har varit arbetslös sedan han disputerade för några månader sen. Han har varit på en del intervjuer och i morgon ska han på en så långt bort som i Sundsvall. Det är ett bra jobb och han har mitt fulla stöd om han skulle få det, men jag känner mig ändå ledsen när jag tänker på att vi kanske skulle behöva lämna alla nära och kära här i Umeå. Innan jag fick det tråkiga telefonsamtalet i går kunde vi i alla fall glädja oss åt att jag har en fast heltidsanställning och att vi kanske kan bo kvar här ändå i väntan på att M hittar ett jobb, men nu har det hela fått en mycket tråkigare vändning. Förmodligen kommer allt att ordna sig på ett eller annat sätt, men just nu när allt är så ovisst känns det så jobbigt.

Detta var kanske inte det roligaste inlägg jag gjort, men jag behövde få skriva av mig. Tack till dig som orkade läsa ända hit. Jag återkommer med ett roligare inlägg så fort jag får inspiration och har hämtat mig från allt. Kramar till er alla!

Lime och äpplen

Att det finns frukter som passar in i inredningen som accentfärg är väl bara för underbart?! I vårt vardagsrum passar våra favoritäpplen och lime in riktigt bra och de gör sig så fint i det vita våningsfatet tycker jag.

image79

Hoppas starten på veckan varit bra för er alla! Här skiner solen, så jag ser fram emot att hinna med en promenad innan den går ner. Kram på er!

Bild: alldeles egen

Stjärnklar helg

Himlen har inte varit särskilt stjärnklar denna helg utan mest dimmig, men vi har hittat två fynd med stjärntryck på. Vi hittade dem på Expo här i stan och de har nu fått varsin självklar plats i vårt hem.

image77

image78

Resten av hallen får jag visa vid ett senare tillfälle, för den andra mattan som ligger där just nu ska vi byta ut och den matchar inte alls med nya stjärnmattan. Jag får kanske ta mig en tur till Rusta?! Jag vet både en och annan bloggare som visat fina mattor därifrån till bra pris.

Annars har söndagen mest gått i städandets tecken, vilket har passat ypperligt i detta slaskiga söndagsväder. Kvällen ska jag spendera framför tv:n och bland annat tänkte jag kika på hur de har det i Köping. Ha en skön kväll alla bloggvänner!

Bilder:privata

På besök hos flickorna

Lite av mina flickors saker kommer här. Först ut är stora sessans kökshörna med egen vattenkokare och allt.

image75

Här har vi lilla sessans sovhörna som såklart finns i vårt sovrum. Det fina överkastet/filten har min kära mamma gjort.

image76

Åtta år av love

För exakt åtta år sedan träffade jag och blev tillsammans med min hjärtevän och mina sessors pappa. Det kanske låter som en klyscha, men redan då visste jag att det var honom jag ville ha som far till mina barn. Nu sitter vi här, åtta år senare med världens finaste två sessor. Åren har gått och som i alla andra förhållanden (antar jag) har det gått upp och ner, men han är alltid min fasta punkt och trygghet i tillvaron. Jag älskar dig M!

Eftersom vi har en liten fyramånaders bebis här hemma blir det att fira åttaårsjubileumet hemma i lugn och ro framför melodifestivalen. Vi har köpt ost och kex och skåla ska vi absolut göra, fast i alkoholfritt vin.

image74

Den här bilden har jag lånat från hemma hos Tindra och samtidigt som den får illustrera dagens kärlekstema kan jag passa på att tipsa om en riktigt mysig webbutik. Den är väl värt ett besök. Jag har bland annat beställt min stjärnkudde i vardagsrummet därifrån.

Ha en kärleksfull lördagskväll ni också!

Din sko - mina skor

Som småbarnsmamma kan man behöva få vara för sig själv en stund så i eftermiddags passade jag på att ta mig en egen shoppingtur till Strömpilen. På Din Sko hade jag tur och hittade två par skor. Först ut är ett par vita sneakers som jag betalade 299 kr för. Jag kan riktigt se mig själv studsa fram i dessa senare i vår när jag är ute och drar barnvagnen.

image72

Sen hade jag även tur att hitta dessa svarta vinterstövlar på rea, 150 kr betalade jag för dem.

image73

Alltid kul med lite nytt även till fötterna! Håret fick sig också en uppfräshning, för jag slank in på en drop in-tid och fick håret toppat. Hela fem centimeter kortare blev det, så nu känns det så härligt så :-) En härlig kopp gott kaffe fick jag hos frissan och att bara få smutta på det i lugn och ro medan någon fixar ens hår är riktig mammalyx. Vilken härlig fredag eftermiddag!

Nu blir det Let's Dance och lite fredagsmys. Ha en härlig fredagkväll!

9,90!!!

Tidigare i veckan hittade jag dessa tre minikrukor på fat för endast 9,90 (eller så udda som 9,98 tror jag det var till och med) på Ica Maxi. Vad man kan fynda där ibland! Jag var tvungen att köpa två förpackningar, bara för det billiga priset :-)

image71

I dag är min stora sessa febrig och hostig, så vi är hemma allihopa i dag. Det blir mycket film och mys och kanske en glass efter lunch, men det behövs ju om man ska tillfriskna. Ha en bra torsdag!

Foto: privat

...och så sovrummet

Nu börjar jag bli klar med att visa allt som inhandlades på IKEA i söndags, men först tänkte jag visa vårt sovrum. Du som inte kikat in här i går får gärna scrolla ner för att se tidigare inlägg. Kommentera gärna - jag blir som alltid jätteglad ;-)

Först ut är en bild där vår sänghimmel syns. Den har suttit uppe i snart tre år och jag börjar fundera på att plocka ner den, men samtidigt är det rätt så mysigt att ha den kvar.

image63

Till sängborden Aneboda köpte jag Lampan som så många andra har samt en vas med en liten kvist från blomsterkvisten Våren i.

image64

De bruna kuddfodralen hade vi sen tidigare, men de får nu sällskap av dessa randiga.

image65

Sänggaveln har min M snickrat ihop själv och lilla nallen som sitter på kanten fick jag av honom när jag tog min lärarexamen och den bara måste få hänga med än.

Till sist två klickbilder på ett av sängborden och klädskåpet, båda Aneboda.

 

Lilla E:s spjälsäng finns såklart också i vårt sovrum, men hennes hörna har jag inte hunnit fotografera än. Just nu ligger hon där och sover sött, så jag ska passa på att ha lite egentid en stund nu. Ha en bra onsdag!

Bilder: privata

Stora sessans rum

Min stora E fick lite grejer till sitt rum också. Först ut är Expedithyllan:

image59

Mammutpallen som syns i ena hörnet och ännu en till följde även med hem. Nya kuddar och sängkläder till fina sängen blev det också. Hon älskar grönt, så många detaljer går i den färgen i hennes rum.

image60

Liten närbild på kuddarna, de gröna är alla tre nyheter inom serien Våren:

Det var allt från E:s rum just nu. Det blir visst några inlägg nu i eftermiddag/kväll, men jag har ju lovat att visa allt jag köpte och det kommer lite mer senare också.

Smygreklam

Om du vill se vilka snygga möbler min lillasyster köpte på IKEA kan du kika in här.
Nu är ju jag kanske lite partisk, men jag tycker hon har himla fint för att vara student. Bra mycket finare än vad jag hade under min studietid i alla fall. Jag hade visserligen ingen storasyster att inspireras av ;-)

Pugg

Skolfröken som jag i vanliga fall är, ville jag ju ha en köksklocka som liknar de klockor som ofta finns i skolor. Pugg fick alltså också följa med hem från IKEA.

image58

Bilden på klockan är såklart min egen.

Blomster

Tre Blomster-vaser hamnade också i varukorgen i söndags.

image57

Just nu står de på lackhyllan i vardagsrummet, men jag vet inte riktigt om de ska stå kvar där. Jag har redan hunnit flytta dem flera gånger och jag måste nog känna mig för lite innan jag är helt nöjd.

Uppdaterar och lägger in en bättre bild på de fina vaserna

image62

Badrummet efter IKEA

Nu har jag äntligen fått en hylla till vårt badrum och jag måste säga att jag är så nöjd. Det känns som Lerberg från IKEA är som gjord för att stå där.

image54

Det enda som saknas nu är korgar att förvara småsaker och "udda" handdukar i. Varför kom jag inte ihåg att köpa det i söndags?! Nåväl, man kan inte komma ihåg allt...

Jag har inte visat nåt från vårt badrum innan, så jag passar också på att visa duschdraperiet som hänger framför badkaret. Det kommer från Lagerhaus.

image55

Resten av badrummet är bara skötbord och tvättmaskin och det är inte så mycket att se ;-) Läs: inte så bra ordning där för tillfället.

Just det, jag hittade en jättefin skylt för gäster/vänner på en webbutik jag besökte (har just nu glömt vilken), men innan jag kommer mig för att beställa den gjorde jag en egen provisorisk skylt:

image56

Det var allt för nu! KRAM

Bilder: mina egna

IKEA-rapport

...kommer lite senare, men jag kan redan nu meddela att vi hade en mycket lyckad och mysig dag. Lilla E skötte sig exemplariskt hela tiden och charmade många söndagsshoppare där hon satt i babykundvagnen. Det ska börjas i tid och vilken flicka gillar inte IKEA?!

Godingar

image52

Att servera lördagsglassen i de här skålarna från JellyBean vore väl inte helt fel?
Jag skulle också kunna tänka mig att smutta champagne eller annat bubbel ur dessa fina glas.

image53

Bilder: jellybean.se

På söndag kanske...

...jag, lilla E och min kära syster ska åka till IKEA i Sundsvall om inte vädret ser ut att bli allt för dåligt. Förra året blev det inte en enda IKEA-resa (men visserligen tre omgångar handla hemma), så nu har jag massa shopping där att ta igen. Eller hur?!

Här är lite av det jag tänker kika på och som jag hoppas hamnar i min shoppingvagn:


image42image43image44image46image47image49
Bilderna är lånade från ikea såklart.
Nu får vi hålla tummarna för att vädret lämpar sig för bilkörning på söndag, annars försöker vi som sagt var att åka någon dag nästa vecka i stället. Men, ni vet hur det är - när man väl är på väg till favoritvaruhuset vill man dit på en gång!

I morgon kväll är vi bjudna på middag hos kära vänner, så det ser vi fram emot hela familjen. Nu väntar jag på kvällens omröstning i Let's Dance och sen hoppas jag att lilla sessan precis som jag vill sova. Sov gott och ha en bra lördag!