Vitt

I går kväll efter att vi varit på mysigt 5-årskalas för en av Ebbas bästisar tog jag en runda på stan för att hitta en ny vinterjacka. Fy vad jag tycker det är svårt med jackor nu för tiden! Min förra var det inget fel på, men efter att Vero Moda reat ut den har jag sett minst en handfull 60-plussare i den... Ni kanske tycker jag är löjlig, men där var min gräns nådd! Jag hittade i alla fall en svart snygging på MQ och som tur är tar de inte hem massvis av varje jacka, så nu kanske jag slipper ha en tantjacka i år ;-)

Nu till vad rubriken syftar på. Förutom nya jackan köpte jag också en ljusstake på Village och ungefär samtidigt som jag åkte hemåt började det snöa. Den ligger kvar än efter en kall natt. Därför är det nu nytt vitt både på tv-bänken och utanför fönstret.

Till er

Tack för alla fina kommentarer efter min "comeback"! Värme och energi är precis vad jag behöver just nu. Ebba delar med sig av sin födelsedagsros till er <3

Vad hände?

Oj oj oj, här har det varit öken länge nu... Jag som kände mig redo att starta upp bloggen igen efter sommaren, men så blev det visst inte. Vad var det då som hände? Jo, inget mer allvarligt än att vardagen åt upp min tid och ork. Det har varit allt från omdömesskrivande, träningar för både oss och flickorna, Mathias jobb som avdelningsansvarig med ofantligt mycket jobb under en period och sist men inte minst en del roligheter som Ebbas femårsfirande, kvartersfest och besök av långväga gäster.
 
Ett forum där jag syns betydligt oftare är Instagram, där jag också heter Tomteboanna om ni skulle vilja följa mig där. Gör gärna det!
 
Här kommer ett gäng bilder från just Instagram och vårt vardagsrum i oktoberskrud. 
 
 
 
 
 
Hur är allt med er fina bloggbesökare? Jag har kikat in hos er, men inte varit så bra på att kommentera den sista tiden. Jag vågar inte lova när jag är tillbaka här igen, men berätta gärna om du läst detta inlägg så blir jag jätteglad ;-) KRAM
 
Bilder: privata