Familjen och Happy Lights

Det är kul när det händer mycket, som till exempel tjejernas aktiviteter eller roligheter med vänner. Ibland kan det däremot leda till att kvalitetstiden med bara familjen blir lidande, så i helgen har både jag och Mathias skrivit in "familjen" i våra kalendrar och därmed kan inget annat bokas in. Skönt och värdefullt! Det är inte så att vi alltid måste skriva in tid för oss i kalendern, men med en man på chefsposition och en lärarfru med högar av sånt som kan jobbas med hemma under förtroendetiden, kan det vara bra att markera tid som inte får upptas av annat, varken av jobb eller andra fritidssysselsättningar. 
 
I går kväll hade vi tid att sätta ihop och upp den nyanlända ljusslingan från Happy Lights som jag beställt från inreda.com. Den hamnade i vardagsrummet vid spaljén ovanför trappan, vilket medför att ljuset sprids ner till hallen också. 
 
 
 
 
 
 
Jag vill också passa på att skicka ett varmt grattis till min fina svärmor som fyller jämnt i dag! Vi längtar efter att få fira dig ordentligt framöver :-) 
 
Hoppas att ni som kikar in här får en fortsatt skön helg!
 
Bilder: privata

Fredagsblommor

Hur många håller med om att veckans bästa stund är nu? Fredagkväll och hela helgen ligger framför oss :-) Medan maken testar stadens nyaste pub myser jag och tjejerna här hemma. Middagen fuskade jag med och tog med döttrarna samt en bästis på snabbmatsrestaurang. Lyx tyckte de och smidigt tyckte mamman! 
 
Efter maten stannade vi till och köpte med oss fredagsblomster hem. Krysantemum var länge sedan, så tre sådana fick det bli.
 
 
 
 
 
Ha en härlig aprilhelg och hjälp till att hålla tummarna för bättre väder än förra helgen! KRAM
 
Bilder: privata
 
 

För alltid

I går hade vi en skön hemmalördag och pysslade på med lite allt möjligt. Bland annat tog jag mig äntligen för att rama in printet "för alltid" som jag beställt till min och Mathias bröllopsdag i februari. Det är så klart duktiga Ylva Skarp som står för den snygga skriften. Inramningen ledde sedan till att vi också satte upp tre Ribba ovanför sängen och att jag tog tag i mina klädhögar som låg och snodde energi. Skönt när ett rum som ska vara vilsamt blir just det!
 
 
 
 
 
 
 
Bilder: privata

Vee Speers

När jag såg Vee Speers affischer börja cirkulera i bloggvärlden och på Instagram blev jag helt såld. Jag har nu klickat hem en av alla de fina affischerna som finns hos Fotografiska.
 
 
 
Bilder via min iPhone.