Trasslig påsk

Inspiration till en trasslig påsk kom precis via nyhetsmail från Erika Tubbin. Att duka med trassel är snyggt och jag gillar särskilt idén att servera äggen i ljuslyktor. Extra snygga blir dem med washitejp på, något som passar en otålig pysslare som mig bra :-)
 
 
 
Bilder lånade med tillåtelse från www.erikatubbin.se

Uggla

Hemma hos bästa grannfrun finns finaste ugglan från Mitt & Ditt underbara liv. Jag måste också fånga en!

Påskliljor

Gult är fint och då gärna i form av påskliljor. På vårt vardagsrumsbord finns nu minivarianter som lyser upp, även om sköna vårsolen visar sig allt oftare. Bara nio skoldagar kvar till påsklov!

Green Apple och vide

Sportlov betyder mer och efterlängtad tid med mina flickor. Dagens aktivitet blev en sparktur ner på stan där vi åt lunch och gjorde ett snabbt besök på biblioteket och Buketten. Från sistnämnda butik köpte jag med mig fem videkvistar och tillsammans med ett doftljus från Village blev de startskottet för lite mer vår i hallen.
 
 
 
 
 
 
Bilder: privata

Ernst

Mina första produkter från Ernst och Färg & Form inhandlades i helgen. Jag har länge sneglat på ljustråget och ljusstumparna, så jag blev jätteglad när jag hittade dem på Rummet
 
 
 
 
 
Bilder: privata via min iphone

Hotellnatt

Vi inledde sportlovet med en minisemester i Sundsvall. Nytta förenades med nöje, eftersom Mathias under dagen i går spelade hockeyturnering med sitt jobb. Jag och tjejerna gjorde stan och det var mysigt att få rå om mina två hjärtan utan några egentliga ärenden. Shopping, hamburgerlunch och gott fika gillar vi alla tre ;-) Sen mötte M upp oss och vi checkade in på Best Western Baltic. Det var första gången vi sov där, men det var definitivt inte sista gången. Ett personligt och inte allt för stort hotell med mysiga rum och fräsch frukostbuffé.

Kvällen bestod av restaurangbesök och därefter Andra Chansen toppat med stora godispåsar i hotellsängen. Innan vi åkte hem i dag hann vi med Birsta och Ikea för lite mer shopping. Jag är så tacksam för denna familjehelg och det var verkligen välbehövligt just nu.

 

 
 
 
Bilder: privata via min iPhone.