Live well

Tack snälla ni för alla fina kommentarer om vårt nygamla kök! Jag blir så glad för varenda en :-)

Denna tisdag har varit en riktig tråkdag och jag har gått omkring och frusit mest hela tiden. Mycket att göra är det på jobbet och jag har lite svårt att hinna stanna upp ibland. Efter en sådan dag är det extra skönt att komma hem till hemmets lugna vrå, där jag nu verkligen supertrivs i och med att ekluckorna bytts ut till vita.

Nu står Äntligen Hemma och en varm dusch på schemat. Jag avslutar med ett fint kort som följde med min senaste beställning från Perlan Living. Må så gott!



Bild: privat

Kommentarer :

#1: isa

Ja dte ska vara paketet gumman :) Men tyvärr fick jag nyss redan på vrför det har dröjt av martin.. Han hade glömt dian äpplen i bilen :( SÅ han skickade dem i fredags först och vågade inte säga till mig den rackarn.. Inte råga på det så saknas din lilla överaskning också :/ För den låg på golvet i bilen och jag såg den nu när jag skulle lyfta in ella efter att ha hämtat henne hos min mor. Slarv i kvadrad kallar jag det..



Förstår att du längtar gumman det är inet lätt med två små :) Hoppas att du kunde slappa lite till tvn och bara fick va lite också. Nu ska jag börja rota fram kläder till ella bus, för i morgon måste jag gå upp tidigt. Pusss på dig gumman.

skriven
#2: K. Stamberg

De är så kloka de där orden.. mina absoluta favoriter. Live, love, laugh...

skriven
#3: af nord- en blogg om inredning

Vad kul att du trivs i din "nya" kök! tack för din fina kommentar.

Kram

Helena

skriven
#4: pysseliten

tur jag kolla in här då såg jag att gamla var med ett m är så värde på att stav ;( Hoppas duschen pigga upp .Kram

skriven
#5: Smsa Låna

Måste säga att jag verkligen gillar din blogg. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

skriven

Kommentera inlägget här :