Jag och min washi

I ett par månader har mina rullar med washitejp legat i byrålådan och väntat på att få användas och nu har jag äntligen kommit i gång. På köksväggen har två postcards av Therese Sennerholt kommit upp och på bordet har jag piffat en gammal barnmatsburk.









Nu när jag börjat tejpa blir jag sugen på att tejpa ännu mer. Jag måste tänka ut något kul... men nu väntar ett gäng svenskaprov. Ha en mysig andra advent!

Bilder: privata

Kommentarer :

#1: P

Åhh vilket vackert hem du har!! Verkligen bra inredningssmak.

skriven
#2: Frida

Alltså tejpandet är ett gift! Min man förstår inte min fäbless för washi men jag vill använda det överallt. Överallt. Jag får hejda mig.

skriven
#3: Carina - inspirera

Ja, det finns verkligen inga begränsningar för denna omtyckta tejp...riktigt snyggt detdär!

Kramen.

skriven
#4: jenny

Superläckert!! Har än inte gett mig på detta än men idag stötte jag på en tejp som var supersnygg. Kanske blir ett köp så småningom och lite pyssel med det.



Svar: Tack så mycket! Säger detsamma till dig:-)

Kram

skriven
#5: Emma

Washitejpen e ju kanon:) Riktigt snyggt! Ha det bra, kram emma

skriven
#6: Malin

Fint! Gillar verkligen ljusstaken - och Sennerholt... alltid bra. Det är verkligen kul med tejpen. Inte minst att kunna låta barnen tejpa upp sina alster på väggarna är populärt. :-)

skriven
#7: pysseliten

svenska prov oj då tänk om jag skulle göra ett då skulle du nog få ge mig många bockar :) Vet ju hur värdelös jag är på att skriva ;(

Så fränt det vart med tejpen .Och ditt kök är så smakfullt fint .Kram

skriven

Kommentera inlägget här :