Sista dagen

Har precis druckit en kopp kaffe och tittar ut genom fönstret. Det är ingen rolig syn jag möts av, då regnet öser ner. Det är allra sista dagen på min sommarledighet och jag sitter här och funderar över vad jag och flickorna ska fylla vår dag med. Om jag ska vara ärlig så känns det rätt skönt att vardagen med rutiner drar igång igen. I morgon. Nu tar jag en kopp kaffe till och njuter av att kunna sitta i pyjamas klockan tio över tio en tisdag.


En äppelgrön kivilykta har hamnat på favoritlöparen i filt.

Bild: privat

Kommentarer :

#1: pysseliten

ja och jag funderar på att dra igån byte vardsrum .men det är ju sol ute så fundera på att lata mig i solen med en bok .Men jag har ju så svårt att bara lata mig . Har nyss kollat när dottern Ebba och städat sitt rum :) + att hon stylat lite lik sin mamma :))Ha en bra dag .

skriven
#2: Petran på designinsight

jag är rätt avis på din långa ledighet ;) mina tre veckor känns som ingenting! hihi.. men jag håller med, vardag kan vara rätt skönt det med!

skriven
#3: Syrran

Ha en superbra sista semesterdag! Å lycka till på jobbet imorgon! Så ses vi förhoppningsvis snart! Kramar

skriven
#4: Dessi - Home and desire

Visst är det skönt med rutiner? Jag känner att vi inte riktigt har det här ännu... Vi sover länge på morgnarna och latar oss! Kram gumman!

skriven

Kommentera inlägget här :