Ny bloggplats?

Vi har en liten öppning mellan två köksskåp och jag har länge velat ha en barstol där. I tisdags när vi var på IKEA köpte vi en Sebastian som var nersatt till 399 kr. Det är en perfekt plats för att sitta och bläddra i en tidning eller kanske sitta och blogga på.









En del nyheter hade hunnit plockas fram i varuhuset och jag blev särskilt förtjust i flera av de nya lamporna. Bland annat är jag sugen på att byta ut lamporna på köksbänken, men jag blev lite osäker på vilken höjd jag skulle välja. Som ni ser är det en bit från köksbänken till själva fönstret och då ser det inte bra ut om lampan är för låg. Till nästa besök ska jag ha mätt ordentligt! Jag har fått inbjudan till både katalogsläppet i Stockholm och i Sundsvall på torsdag, men tråkigt nog börjar jag om att jobba på onsdag. Det är bara att fortsätta vänta tålmodigt på att den ska landa i min brevlåda.

Som ni ser på sista bilden är räcket som vi kapade nu helt klart. Nya överliggare är fastskruvade på båda sidor om trappen:





Ha en fin helg kära bloggläsare!

Bilder: privata

Kommentarer :

#1: Anonym

Åh, se så öppet och fint det blev!

skriven
#2: House of Jammi - blogg och webshop

Vilken fin stol - och vilket bra pris! Det ser ut som en mysig plats att hänga på.

skriven
#3: Frida

Det där kommer ju att bli en toppenplats!

Coolt med att få inbjudan till katalogsläpp. Sånt händer aldrig mig... :-( Buhuuuuuu!



Ha en fin, fin helg tjejen!

skriven
#4: Petran på DesignInsight

Det blev ju kanon! Den är skitsnygg den barpallen.

Ja tänk om vi kunde åkt tillsammans till sthlm, vilken farlig shopping det kunde ha blivit ;)

Hoppas ni haft en mysig helg. Kram

skriven
#5: Sofia

Den barstolen tänkte vi köpt oxå men sen drog vi till sthlm och hittade den tolixinspirerande pallen istället. Men den är jättefin - Sebastian! :)

skriven

Kommentera inlägget här :