Hemma - gött mos

I går kväll kom vi hem efter en veckas semester i Göteborg. Vi har haft en härlig semester med många fina upplevelser, förutom att vi som så många andra svenskar fått uppleva nackdelarna med att resa med SJ. Om ni frågar flickorna vad det bästa med resan var så blir svaret att få träffa lillkusinen Felicia, men vi hann med mycket annat också. I korta drag:

- Slottsskogen. Mysigt att promenera och njuta av omgivningen samtidigt som ett och annat spännande djur dyker upp.
- Universeum. Här finns mycket att uppleva! Fiskar av alla de slag, apor, grodor, fåglar m.m. Roliga experiment och lek bjuds man också på här.
- Freeport. Outletshopping när den är som bäst. Kanske tur att vi reste med tåg så att resväskorna inte kunde fyllas allt för mycket ;-)
- Liseberg. Ett måste i Göteborg och barnen älskade det. Vi väntade på att Gothia cup skulle ta slut innan vi åkte till Liseberg, men det var mer folk än någonsin ändå. Det ledde till lååånga köer till karusellerna.
- Hönö, Öckerö och Fotö. Tre underbart vackra öar och jag skulle absolut inte tacka nej till ett sommarhus på någon av dessa öar. Sol, bad och den godaste glassen.
- Shopping. Jag fick två halvdagar med shopping för mig själv och jag skulle kunna strosa runt hur länge som helst bland det breda utbudet som Götets butiker har.
- God mat och dryck är inte att förglömma, för det är ju en del av charmen med semester, eller hur?!


Akvarierna på Universeum har många både fina och fula fiskar.


Lilla prinsessan bygger en koja av pinnar i Skatås friluftsområde.


Lycka är att få leta efter vackra snäckor, tycker stora sessan.


Vy över Öckerö från färjan.

Vi har många fina minnen med oss hem och som alltid är det ändå skönt att komma hem igen. Huset är målat och vi har inga andra måsten som väntar oss den sista tiden av semestern, så nu myser vi och gör det som faller oss in den sista lediga tiden. Fasadsiffrorna har förresten kommit, men jag tycker de blev aningens stora där vi tänkt ha dem, så nu har de vänt tillbaka till fasadsiffra.se och förhoppningsvis behöver jag inte vänta allt för länge på bytet till mindre storlek.

Ha en fin helg!

Bilder: privata


Kommentarer :

#1: pysseliten

ja av snäckor kan man göra massor pyssel .

skriven
#2: Jenny

Härliga semesterbilder! Ni verkar ha haft en underbar semester :-)

Ska bli kul att se de mindre fasadsiffrorna sen då hihi!

Kram Jenny

skriven

Kommentera inlägget här :