Ljus i vintermörkret

Nu börjar jag bli lite less på detta eviga vintermörker och snöande. Visst blir det ljusare, men det känns ändå som om det är mycket kvar av vintern. Ljus i alla former piggar upp och i dag köpte jag med mig ett vårligt grönt blockljus från Åhléns. De har fått hem så mycket vårfint även där nu! Jag gillar bland annat deras härliga badrumsserie med allt från färgglada handdukar och burkar till badrumsmattor och papperskorgar.



En spontaninbjudan på fika hos en av grannarna här på området piggade också upp denna gråkalla vintertisdag. Ett varmt kök och barn som leker snällt medan mammorna får surra är inte helt fel. Vad piggar upp dig nu under vintern?

Bild: privat

Kommentarer :

#1: Emma

Ja visst är man trött på detta nu, önskade ju vinter men nu räcker det:) Jag försöker få in lite färg här hemma för att pigga upp tillvaron lite! Ha det bra, kram emma

skriven
#2: Jemps

Det där var verkligen en härligt fin vårfräsch färg! Jag har tagit en promenad idag i solen - helt underbart! Fattades bara lite fågelkvitter... Sådana här dagar ska man minnas när det blir grått och kallt igen, för det kommer det ju tyvärr hinna bli några ggr till - buhuu. Ha det gott, kram kram!

skriven
#3: Dahlarna

Vilken myseftermiddag du fick! Instämmer med dig, levande ljus & fika med vänner lyser verkligen upp vardagen. Och tulpaner!! :-) KRAMAR I MASSOR

skriven
#4: CrimsonAnna

Te, tända ljus och rökelse. Men det känns som våren kommer. Den dröjer nog lite men det känns i luften att den kommer.

skriven
#5: Syrran

Vi bokade vår bastu längst upp i huset, tränade lite i minigymmet och sen schamponerade vi in håret med inpacknining och satt oss i bastun och njöt av utsikten över stan. Det behövs lite värme i denna kalla tillvaro.

skriven
#6: lotta

varm choklad och tända ljus, nybryggt kaffe, mys i soffan under fleecefilt till en bra film är några av de grejer som piggar upp mig i vintermörkret :-) kram på dig!

skriven
#7: Carina - inspirera

Härligt med vardagsmys! Det behövs verkligen nu när det bara blir mer och mer snö...

Kramen.

skriven
#8: milla

Låter som ett mysigt sätt att pigga upp i vintermörkret. Byter gärna inredning till ljusare färger för att locka in våren. Kram Milla

skriven
#9: HUSnrNIO

Så tröttsamt med vinter nu enligt mig. Dock är dte mysigt med levande ljus. Uppiggande är det att kika in hos bloggare som visar fina och kanske våriga bilder. Mkt bättre att göra det än att titta ut genom fönstret där snön yr:( Ha en trevlig onsdag.

skriven
#10: MissStorm

Visst är ljus uppiggande! Att rusta och fixa inne piggar också upp mig. Och det vill jag ju inte lika gärna göra när det är sommar och varmt ute och solen skiner...

skriven
#11: Hanna

Låter inte helt fel!

Jag är inne i en grön period just nu, och det syns också lite på min inredning. I dag piffade jag till det med ett par gröna kvistar och det gjorde mig genast gladare.

skriven
#12: InneoUte-Malin

Jag piggar upp mig med trädgårdsböcker och med att nätshoppa bland alla vårnyheter som faktiskt skvallrar om att våren inte är såå långt borta som det känns just nu. :-)

skriven
#13: agnes

Ett varmt bad med massor av skum! lite skönmusik till det ..OOoo:D sen är man pigg igen :D

skriven
#14: Petra

du är inte ensam om att vara less på vädret!!! våren får mer än gärna komma nu! ;) kram

skriven
#15: Jenny

Jag håller med dig Anna, kan räcka med vinter nu. Här eldas oxå påse på påse med värmeljus - vilket iofs är mysigt men nej, det som håller mig över ytan nu är vetskapen om att det FAKTISKT kommer en vår efter detta. Kram Jenny

skriven
#16: Helena

Tack för det fina inlägget! Har följt din blogg nu i några månader men inser att jag har varit alldeles för dålig på att kommentera. Ska bli ändring på det nu.. Tack för en inspirerande blogg. Här hemma är det massa krokusar och pärlhyasinter i fönstren för att få in lite vårkänslor!

Kram

Helena

skriven

Kommentera inlägget här :