Påsk hemma

Vi har som vanligt firat påsk hemma. Hemma som i där jag är uppvuxen alltså. Helgen här i Västerbottens inland har bjudit på helt okej väder med rätt många solglimtar. Vi har åkt skoter och bob, grillat och druckit varm choklad, men framför allt fått sola och lata oss. Precis som det ska vara!

Nu är vardagen nära och Mathias har åkt hem för att jobba, men även för att fortsätta renoveringen av badrummet. Han har bestämt sig för att göra allting själv, eftersom han känner att han behärskar det och det sparar vi ju en hel del pengar på.

Jag och flickorna stannar här några dagar till eftersom vi har turen att ha påsklov hela denna vecka. I dag har jag haft tid att plöja igenom alla mammas inredningstidningar och då främst 101 nya idéer som jag själv inte testat innan. Den tidningen kan jag rekommendera, för jag fick ett starkt pysselsug av den :-) Mamma har också många fina detaljer som jag inspireras av. Sedan vi senast var här har det kommit upp nya rullgardiner i mammas kök och dem gillar jag massor:



Jag skulle gärna kunna tänka mig att variera mina mairoblommiga rullisar med dessa. Sen har jag fastnat för en annan detalj här i huset som alltid har funnits här men som jag aldrig riktigt varit intresserad av förrän nu...



Denna klädbetjänt står i förrådet men jag är så sugen på att låna hem den till vårt sovrum. Jag får flörta lite ;-)

Hoppas ni haft en härlig påsk allihop!

Bilder: privata

Kommentarer :

#1: gella

Hej! Har just börjat följa din blogg och jag gillar det jag läser och ser! :) Blev intresserad av din mammas rullisar. Hade tänkt köpa mig något hissgardinigt till mina köksfönster och de där kanske skulle kunna vara ett alternativ! Vet du var de är köpta och vad de kostar? /nyfiken :)

skriven
#2: Carina - inspirera

Visst är det alltid skönt att vara "hemma" och bli ompysslad lite...

Jag har också varit hemma i helgen och det är så mysigt :)

Kramen.

Ser fram emot badrumsrenoveringen!

skriven
#3: milla

Klädbetjänten var hur fin som helst, visst är det komiskt att en del saker som alltid funnits "hemma" som man tidigare inte lagt märke till plötsligt väcker "ha-begär" ;) Ha det gott och njut av lovet. Milla

skriven
#4: Annelie

Den där klädbetjänten är u den jag letat efter !!!

Var har hon inhandlat den, det kanske finns många fler sånna i folks förråd som nån kan sälja.

Jag vill verkligen ha en sån i vårt sovrum där det har en tendens att bli alldeles för mycket kläder liggandes på golv och säng.....

Snygg snygg var den, flörta riktigt bra nu Anna så att du får med dig den hem.

Kram

skriven
#5: Jemps

Förstår att du får inspiration hos mamsen din, jag har alltid tyckt det varit så fint hemma hos er! :-) Hoppas ni får mer go´väder, här är strålande sol just nu, så då blir det en prommis! Blev det någon utgång förresten? ;-)Kram kram!

skriven
#6: HUSnrNIO

Låter som ni haft en härlig påsk. 101 ideér är en toppentidning enligt mig. Julnumret snappade jag en hel del massa ideér ifrån. Ha en trevlig tisdagkväll.

skriven
#7: Jenny (Fröken Jakobs)

Härligt med påsklov- är lite avis ;-) Fina rullisar! Jag törs nog inte läsa såna tidningar, mitt huvud kryllar redan av idéer som inte täcks av plånboken... hahaha. Ha en fortsatt bra vecka! Kram Jenny

skriven
#8: Petra

låter som du haft en underbar påsk med ledighet! klädbetjänten så väldigt bekväm ut den skulle jag också vilja ha. kram

skriven
#9: Hanna

Jag förstår var du fått dina goda smak ifrån. Flirta med mamsen nu :) och lägg ut bildbevis sen.

skriven
#10: jenny

Låter som att ni haft en härlig påsk. Klädbetjänten var ju ursnygg! Vill också ha en sån:-)

skriven

Kommentera inlägget här :