5-årsdag

I dag fyller Hello Kitty- och Bamsefantasten Emmy fem år. Det betyder att det är kalas och firande hela dagen lång hemma hos oss. Grattis stora duktiga flickan min!


I ett av paketen gömde sig detta fina slott och det går att öppna för att göra det större. Emmys första kommentar var "vad kul, nu får jag möblera". Det gillade mamma att höra ;-)

Bild: privat

Kommentarer :

#1: dahlarna

GRATTIS till din stora tjej! En Bamsetjej - då borde ni ju komma ner till Kolmårdens djurpark & besöka Bamses Värld & Bamse i sommar! :-) Vilket underbart litet Hello-Kitty-slott! Precis ett sådant som man själv skulle vilja ha haft när man var liten! Hoppas att alla kalasen blir lyckade & trelviga! KRAMISAR!!!

skriven
#2: Madde

Du får gratta Emmy från Linus med familj! Hoppas att ni har haft en superbra dag! Vilket supergulligt slott! Vi har en present här hemma till Emmy, men jag tänkte att hon får den när ni kommer hit, det är roligare om Linus får ge henne den, vi har även en present till lillsessan även om det var länge sen hon fyllde...Kram

skriven
#3: Petra

Grattis till dottern som fått ett sånt fint hus ;-) Kram

skriven
#4: jenny

Grattis till stora tjejen!! Vilket fint slott hon fick. Hello kitty verkar vara ruskigt populärt hos de små damerna. Har både en lillasyster & en systerdotter som är tokiga i det.

Hoppas det blev en bra dag för Emmy.



Tack också för din fina kommentar, det värmde:-)

Kram/jenny

skriven
#5: fru Sätterlund

Grattis Emmy :) Vad roligt med lite kalas. Min Alva gillar också Hello Kitty :)Sköt om er!



Kram Therese

skriven
#6: Alexandra

Hoppas ni hade en fin födelsedag igår :) Igår, för fem år sedan, var jag på mitt sista ultraljud innan förlossningen. Det i vecka 32 :) Jag minns det eftersom det var "afton" även då.



skriven
#7: Ulrika

Grattis åter igen till stora tjejen Emmy! Hon är ju för mysig med sina kommentarer. Jag hoppas att hon hade en bra och fin födelsedag. Massa kramar till er.

skriven

Kommentera inlägget här :