Härliga höst



På vår hemväg i går gjorde vi en fikapaus vid vackra Öre älv som ligger i mitt gamla kära Västerbotten. Vi hade en rätt lång bilväg att åka så fikapausen i det härliga höstvädret gav verkligen energi för både kropp och själ. Det är rätt brant ner till själva älven, men samtidigt som jag höll koll på sessorna hann jag ta några snabba bilder som jag tänkte dela med mig av.








Vem får sista kexet?!

Bilder: privata

Kommentarer :

#1: manda

Om du vill få gratis presentkort på butiker så som åhlens, hm , vero moda, stadium mfl. Bara genom att på ett enkelt sätt samla poäng. Isånnafall tycker jag att du ska klicka här och bli medlem:

http://www.gratissajt.se/?r=527



Hoppas du får en bra dag

skriven
#2: fru Sätterlund

Vad härligt med en höstpicknick :) Det är så härligt när det blir en sån där underbar höstdag och man verkligen njuter av den sista värmen :)

Kram

skriven
#3: Jenny

Hej tjejen! Härliga höstbilder från Västerbotten! Hoppas ni hade en bra helg i norr trots att anledningen till resan inte var den roligaste förstås. Hoppas det blev en fin begravning!



Här rullar dagarna på. Båda tjejerna trivs på sina resp förskolor. Idag var det fotografering. Lillasyster hade totalvägrat till mammas stora besvikelse. Fröken kommenterade med att "det var lite oväntat då hon är så van att bli fotad". Förstår inte vad hon menar... =) Många kramar Jenny

skriven
#4: dahlarna

Vilka härliga höstbilder från norr! Underbart väder ni verkar ha haft - alldeles blå himmel. Här tittade bara solen fram lite då & då genom molnen igår...Tack för värmande ord efter min kaotiska förmiddag! :-)



KRAMISAR!!!!

skriven
#5: Mari

Gillar inte hösten egentligen eller ska man säga hatkärlek för man vet vad som komma skall. En trist vinter med en massa slask och inte en massa härlig snö!

Fina bilder du tagit!



Kram!

skriven

Kommentera inlägget här :