Barndomsminnen på fina pinnen

När jag var liten brukade jag ibland leka med eller rättare sagt samla på glaskulor. I eftermiddags var jag inne på en nyupptäckt blom- och inredningsbutik. Där fanns massor av rolig dekoration och då bland annat blompinnar med nyss nämnda glaskulor. Jag slog till på fyra stycken så nu har mina murgrönor fått sig en höstuppiffning. På tal om det, hur länge vågar man låta murgrönorna stå ute??







Bilder: privata

Kommentarer :

#1: jenny

vilken fin dekoration:-) Det gör så mycket med några små fina detaljer. kan tyvär inte jälpa dig med murgrönefrågan.



haha, jo det är en riktig lampa:-)

Kram/jenny

skriven
#2: Mari

Snyggt! Kul med lite detaljer i krukorna.

Det finns ju murgrönor som kan vara ute året om, tyvärr får jag bara spinn på dem inne så de är portade här, synd för det är snygga.

Vi har köpt perenna murgrönor eller vad det nu heter som vi ha ute året om i krukan.



Ha det så gott!

skriven
#3: Annette

Vilka roliga dekorationer!



Jag har murgröna ute året runt, men det är inte så kallt här hos mig på vintern, eftersom jag bor på västkusten, i kustbandet.



Kram Annette

skriven
#4: Rebecka

Åh vad söta dom var, vad kul med dekorationer i krukorna!

Kram Rebecka

skriven
#5: dahlarna

Vad fina de var!!! Så enkelt, men effektfullt! KUL! Barnen har hur mycket kulor som helst i olika färger & former. Även mina gamla finns kvar... Kanske skulle pröva att göra några egna???

Ska på kurs (sex & samlevnad) torsdag-fredag & sova på hotell. Men det är föreläsningar ända till 21.00, så någon shoppping eller annat skoj är ju inte att tänka på! Ta hand om dig! KRAMISAR!!!

skriven
#6: fru Sätterlund

Murgrönan tål kyla ganska bra. Mina brukar klara sig fram till januari ungefär. De klarar sig bättre om de får vänja sig vid kylan, har jag hört. Gott om vatten när det fryser, sa samma källa ;) Även fast det låter konstigt...

Kram

skriven
#7: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Vilken fin dekoration!

skriven
#8: Petra

Vilken fiffig idé du kom med =) Det passade verkligen in också. Ha en trevlig torsdag.

skriven
#9: Lisa

Så fina de är! Piffigt! :D

skriven
#10: Carola

Fint:)kan det va Blommor och ting du var in på:)??Jag gillar den blommster affären bäst i stan//Kram

skriven
#11: Camilla

Ahh! Vilken fin dekration. Ska nog försöka knåpa ihop ngt liknande själv :D Skulle behöva göra en riktig upp fräschning i krokor och lådor nu inför hösten.. :)

skriven
#12: Lisa

Tack! men det hjälpte inte.. suck, ringde innan och det är inte klart än och troligtvis inte förrän nästa vecka heller... aningens irriterande. Titta in, fick bilderna från gårdagens lektion :D KRAM på dig!

skriven
#13: Ellas Inspiration

Otroligt fint! Undrar om man kanske skulle prova på och göra något sånt på egen hand???



Kram Karin

skriven
#14: Sofie

Vad piffigt! :) Blev väldigt sött och dekorativt.



Tack för kommentaren angående kontoret. Vi funderade redan i början på att slå ihop borden, men det kändes litegrann som att vi skulle sitta i knäna på varann då... när jag ska sitta och göra mina kommande skolarbeten vid ett bord och sambon sitter och gör sitt vid det andra... Svårt det där :) Ska ju fylla så många funktioner... ska se snyggt ut, vara praktiskt o.s.v. Men nånting lär vi väl komma på... så småningom! :)



Kram på dig!

skriven
#15: Pysselprinsessan

Vilka fina dekorationer! Blommor och ting kanske? Jag gillar den butiken massor! :)



Murgröna övervintrar inte så här långt uppe i landet tyvärr! Men de klarar ett par minusgrader, å kan stå fina ganska länge ändå. Men har du planerat att ta in dem så vänta inte allt för länge!



Kramar

skriven
#16: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Svar: Ja, vi gillar våran tapet jättemycket! Hade kollat på den innan vi flyttade och tyckte den var så fin. Tror du jag blev glad när den fanns i lägenheten vi flyttade till? =)

skriven
#17: Minigrisen

Vilka snygga dekorationer! Sådana skulle jag vilja ha till balkongen!

skriven

Kommentera inlägget här :