Uppdatering från vardagsrummet

Här kommer några bilder från vardagsrummet som jag roade mig med att fotografera denna tråkiga regndag.


Läshörnan har nu piffats upp lite med två tavlor som matchar fotpallen.




Trist och blött väder, så det är tur att jag har två små som håller mig mer än sysselsatt här inne. Hoppas ni har det vackrare utanför era fönster i dag!

Kommentarer :

#1: Mari

Vad fint det blev med tavlorna, det där tyget jäckar mej, velar fram och tillbax om jag ska köpa eller inte......Mysigt med en liten hörna.



Sicket trist väder ni har, här skiner solen lite iaf och inte en regndropp än.



Ha en bra fortsatt dag!!/Kram



skriven
#2: Jenny

Jättefin liten läshörna :-) Härlig utsikt trots vädret!

skriven
#3: fru Sätterlund

Vi har också samma skitväder :( Hinner dock inte med nåt här hemma iaf, vet inte hur jag ska hinna räcka till längre. Det har varit alldeles för mycket på slutet. Hoppas att det vänder snart :) Det blev jättefint med de två nya tavlorna i läshörnan. Inspirerande att se hur andra pysslar :)

Kram Therese

skriven
#4: dahlarna

Vilken mysig läshörna ni har fått. Hinner du sitta något där???? Är det en sjö man skymtar på regnbilden? Ni har alltså sjöutsikt från ert hus? Härligt!! Vi har det med kanske man kan säga. Vi ser Östersjön (Bråviken)från vårt hus... Sedan har vi bara 500 meter till en badsjö!



Det regnade i morse hos oss, men har sedan varit uppehåll. Har varit på hörseltest med minsta sonen. Allt ok & helt normal hörsel. Sååå skönt. Han hade hörapparat när han var 2½ -3½. Sedan visade det sig att hörsel hade ändrats & blivit normal. Läkarna kan fortfarande inte förklara det & säger att det är mycket ovanligt att det sker en sådan förbättring. Nu har han varit utan apparat i 2 år - men eftersom det var så ovanligt, vågar jag inte riktigt släppa det än. Denna gång var det överläkaren som gjorde en rejäl undersökning. Kanske måste jag nu ändå försöka ta till mig att han faktiskt hör BRA!



KRAMISAR!!

skriven
#5: Rebecka

Vilken mysig läshörna, vad fina tavlor du har där!

Kram Rebecka

skriven
#6: Malin Inspiration & design

Så fin din läshörna är! :D Där skulle jag gärna suttit med en inredningstidning. ;)

skriven
#7: Tjohalias blogg om inredning

Vilken fin läshörna, det ser verkligen mysigt ut.

Trevlig helg, kram Sandra

skriven

Kommentera inlägget här :