Hoppas ni har...

...en trevlig helg för det har jag :-) I dag har vi hunnit med att ekipera storsessan inför vintern med både en ny overall och täckdress. Till lilla sessan behöver vi bara plocka fram storasysters gamla. Perfekt! Vi har också hunnit med att få besök av min vän Marie och hon hade med sig världens sötaste tofflor till nyblivna ettåringen. Såklart blev hon bjuden på kanelbullar, lite så här i efterskott.

Detta korta inlägg avslutas med ett budettips på hur man kan piffa upp genom att dekorera med fina kolor och frukter.



Varma lördagskramar!

Bild: privat

Kommentarer :

#1: Angelica/Mamamekko

Fina Iitala skålar! Tack för orden om vårt hem. Kan själv tycka att det känns lite trist och tråkigt dock... Men det beror nog på att vi får plocka bort det mesta när vi har en liten nyfiken 1-åring här hemma. Längtar till den dagen när man kan pynta bäst man vill hemma...

kram kram

skriven
#2: dahlarna

Vilka fina Iittalaskålar! Och tre stycken verkar du ha dessutom...



Visst är det skönt när vinterutrustningen är fixad!! Vi var faktiskt klara med det för några veckor sedan. BÅDA killarna behövde allt nytt - jackor, termobyxor, fodrade stövlar, vinterskor, fleecefodrade gummiställ... 5-åringen & 7-åringen är i stort sett lika långa!!!! Så alla kläder hade blivit för små sedan förra vintern! Inte gratis direkt. Och himla osmidigt när de har samma storlek... Som att ha tvillingar... Nu slipper de frysa i vinter iallafall! :-)



Hoppas att du få en fortsatt mysig helg ihop med din familj!



KRAMISAR I MASSOR!

skriven
#3: Mari

Kul att handla barnkläder, finns så mycket fint. Perfekt att det andra barnet kan ärva, dottern fick oxå ärva lite efter sonen, fast kunder inte låta bli att handla en massa ändå, finns ju så mycket söta flickkläder.



Snygg dekoration så länge det får ligga så, fast skålarna är ju snygga i sej så det är ju ingen fara.



Kram!!

skriven
#4: Annah

Ja, det är skönt när barnen kan ärva mellan varandra. Det gick bra mellan storebror och mellanbror, men nu då lillebror ska ärva är det mesta utnött och trist så därför fr han mycket nytt.

Kram annah

skriven
#5: Petra

Hoppas du hade en lika rolig lördag kväll som jag hade det? Kram

skriven

Kommentera inlägget här :