Något som värmer...

...är alla ni underbara bloggare jag lärt känna via bloggandet. Det är så kul att få kika in i era fina fina hem och inspireras samtidigt som ni delar med er av er själva och vad som händer i era liv. Något som värmer lika mycket är när jag själv får uppskattning och i går fick jag det i form av en utmärkelse av fina bloggvännen Dahlarna. Jättetack än en gång!



Just nu är det mycket på gång i min tillvaro. I dag har vi varit i gamla hemstaden på begravning av M:s söta farmor som tyvärr gick bort för en tid sedan. I går kväll hade jag utvecklingssamtal på storasysters förskola och sedan väntade en mysig date på stan med en kompis. I morgon är det fest med mitt jobb (som jag förresten snart återvänder till...) och då kommer jag även att sova borta, så det känns som om jag inte riktigt hinner med mitt bloggande just nu. Därför vill jag skicka vidare denna utmärkelse till alla er som återkommer hit och kommenterar och ger glada hälsningar, för även om det är mycket nu läser jag varenda kommentar.

På lördag när jag kommer hem blir det ett efterlängtat pepparkaksbak med stora sessan och på söndag har hennes bästis i gamla hemstaden femårskalas som hon självklart ska få fara på. Därför är jag nog tillbaka här på bloggen tidigast på söndag kväll och då hoppas jag verkligen att telia inte strular något mer.

Ha en jättebra helg! STOR KRAM

Kommentarer :

#1: Rebecka

Det verkar vara fullt på schemat =)

Ha en jätte mysig helg!

Kram Rebecka

skriven
#2: fru Sätterlund

Önskar dig en trevlig helg, gumman!

Kram Therese

skriven
#3: dahlarna

Oj det var verkligen ett fullt schema för dig också... Även om roliga saker fyller ut ens späckade schema, kan det också bli för mycket ibland...



Jobbigt med begravning! Hoppas att ni hade en fin stund!



Jag ska försöka bege mig till Stadium & kolla in utförs-utrustning imorgon efter frissa-besöket. Jag har åkt snowboard & telemark de senaste 10 åren, men känner nu när barnen ska börja åka att jag behöver vanliga slalomskidor igen. Känns inte kul att lägga pengar på detta - köper ju hellre nytt köksbord... ;-) Men samtidigt är det ju jobbigt att hyra varje gång också. Vi bor dessutom granne med en slalombacke...



Vad mysigt med kompis-date & jobb-fest! Bra att du unnar dig lite för dig själv också! Det behöver man!!!!



Jag hade nog tänkt mig dig utan glasögon också - och blond! Vet inte vad jag fått det ifrån, men ibland får man ju sig en bild i huvudet... ;-) Men du såg absolut lika trevlig ut som jag hade tänkt mig :-)!!!!

Hoppas att du får en mysig helg! KRAMISAR!!!!

skriven
#4: Annah

Trist med begravning!

Hoppas du får en skön och skojig helg!

Kram Annah

skriven
#5: Lena

Önskar dig en trevlig helg!

skriven
#6: Sofie

Vad roligt med en utmärkelse, den är du verkligen värd för din fina och inspirerande blogg!



Låter som att du har mycket kul och mysigt att se fram emot :) Sköt om dig och trevlig helg! Kram, Sofie

skriven
#7: isabels värld

Grattis till din utmärkelse och ha en skön helg! kram Pernilla

skriven
#8: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Ett stort grattis! Det är du verkligen värd! Ha en mysig helg! Kram

skriven
#9: Lotta

usch vad tråkigt med din farmor.. tyvärr är det ju livets gång. Man får tänka på de fina stunder man hade tillsammans.

önskar dig en mysig helg!kraaam

skriven
#10: Pysselprinsessan

Surt med internetstrul! Själv sitter jag på Akureyris bibliotek med min laptop och snålar av det trådlösa nätet. Funkar bara bra så länge!

Kramar

skriven
#11: Mallaco

HA en fin helg!!!! Kram

skriven
#12: Petra

Hoppas du haft en bra helg? :)

skriven

Kommentera inlägget här :