Jag sov...

...i stort sett hela kvällen i går. Under hela dagen hade jag känt mig yr och lite småsnuvig så när Mathias äntligen kommit hem och middagen var avklarad gick jag och la mig för att vila lite. Klockan stod på 20:47 när jag åter öppnade ögonen och då var det alldeles tyst och lugnt i hela huset. Flickorna låg sött i sina sängar och M satt vid datorn. Som alltid när jag känner mig lite krasslig hade käre sambon köpt choklad, så jag åt några bitar och såg på tv en stund innan jag stupade i säng igen. I dag känner jag mig fortfarande hängig och det känns tydligt att jag har något på g i kroppen, men jag vet bara inte vad... Nu hoppas jag på att lillasyster håller sig någorlunda i skinnet i dag, för i dag har jag ingen lust att plocka skålar, kasttruller, blomjord eller annat som hon hinner dra fram. Ha ha, det verkar inte lovande för nu rullade hon precis ut en rulle med väv här i datarummet.

Dagens bild är ett annat ikeafynd från i lördags. Tre plåtburkar för 29 kr, det får man inte på så många andra ställen va? De har fått flytta upp ovanför skafferiet så länge för där har vi en tom yta som inte utnyttjas.



Ha en bra dag!

Kommentarer :

#1: dahlarna

Hoppas att du får en lugn dag med lillasyster hemma!! KRYA PÅ DIG!! Hoppas verkligen att det inte är något stort på gång, utan att det räcker med lite extra sömn & CHOKLAD!!!



Fina burkar! har ocskå kollat in dem - men jag har verkligen fullt i alla skåp... Borde definitivt rensa ut... Men det är ju så mycket som är bra att ha... ;-)



TA HAND OM DIG!

BAMSEKRAMAR från mig!

skriven
#2: Jennie

Krya på dig! Hoppas du slipper bli sjuk.

Här uppe går det förkylning med halsont och snuvighet, som hela familjen hunnit med.



Jag vill också på IKEA och shoppa loss!!





skriven
#3: Rebecka

Söta burkar till ett bra pris =)

Krya på dig!

Kram Rebecka

skriven
#4: Mari

Vilka fina burkar de har jag inte sett på IKEA innan.



Mår ungefär som du så vi kan väl gnäll ihop, vill inte bli dålig nu igen.....



Tur du fick lite go film att titta på det livar säkert upp.



Kram och krya på dej!

skriven

Kommentera inlägget här :