Pricken

Just nu har Rusta rea på sina plastmattor, så häromdagen passade jag på att fynda denna Pricken för endast 149 kr. Så här ser det ut nu när den rullats ut i hallen:

image108

Samtidigt som jag köpte det lilla huset på Village (som jag bloggade om i går) passade jag på att köpa något som jag gått och tittat på länge, nämnligen denna fina skål. Den kostade 79 kr och det tycker jag var prisvärt för en skål av detta slag.

image109

Tur att det snart är lördag så att den får fyllas med smarrigt godis :-)
Annars tänker jag inte inhandla så mycket framöver. Jag sparar hellre pengar till när vi flyttat och har en trevlig inredningsbudget då i stället. Vi känner båda mest för ett av husen vi varit och tittat på, så om det blir budgivning på måndag har vi bestämt oss för att vara med. Spännande!

Ha en skön torsdag kväll mina vänner!

Bilder: mina egna

Kommentarer :

#1: Madde

Oj vad du inreder och fixar fint hela tiden, du kommer göra så fint i ert kommande hus, håller tummarna för att huset blir ert. PUSS

skriven
#2: Pysselprinsessan

Jag ska hålla tummarna på måndag! Kram

skriven
#3: Jenny

Åh gud så mycket spännande ni har framför er nu! Vi köpte vårt hus för 1 år sen och allt gick så snabbt. Visning sön och mån och budgivning tis-tor och på fredagen var huset vårt. Det tog ett bra tag innan vi fattade vad som hänt. Hoppas verkligen att ni får det huset som ni är mest sugna på. Och tänk så roligt att få börja inreda då ni väl är på plats! Vi köpte huset precis i samma veva som jag blev mammaledig och vill spara lite dagar så tyvärr har jag inte kunnat frossa i inredning i den utsträckning jag önskat. Men i höst börjar jag jobba och då minsann ska här shoppas!!!

Vi är fortfarande kvar i norr. Stora tjejen min tyckte så klart att det var urkul med snön men bara efter nån dag så blev det blött och trist. Vi fick åka och köpa stövlar för att kunna vara ute. sen har vi alla varit/är sjuka i feber/förkylning/magsjuka. Typiskt! Hoppas ni mår bättre! Och lycka till nu med budgivningen! Kram Jenny

skriven
#4: Sandra

Vilka fina fynd du har gjort! Kram Sandra

skriven
#5: Lotta

ååååh så snygg den är. hade man inte vetat det hade man trott det var en pappelina matta. Läste dock nånstans ( minns ej var) nån som köpt matta på bauhaus för nåt år sedan coh var missnöjd för den gick inte att dammsuga ren och så samlades allt damm på den. är det nåt du märkt av? tänkte de kunde vara bra att veta innan man köper en.. e grymt sugen :-)

skriven
#6: Sofie

Vilket fynd du gjort! Snygg matta. Hade jag haft Rusta närmare hade jag också åkt dit och fyndat, hihi!

Spännande med huset, hoppas allt går vägen. Trevlig helg!

skriven
#7: jenny

jag har också varit på rusta & fyndat:) vilket fint litet hus du köpt, roligt inlägg om det:) Kram/jenny

skriven
#8: Malin

Åhh där har vi skönheten:P Den passar ju kanon i er hall. Kram

skriven

Kommentera inlägget här :