Flyttfunderingar och födelsedagsfika

Vad jag har varit dålig på att uppdatera bloggen i veckan. Jag har inte ens haft tid att surfa runt bland alla era härliga bloggar, men det hoppas jag kunna ta igen nu under helgen. Att vara på husletarjakt tar mer tid och ork än vad jag trodde innan vi gav oss in på detta. Huset vi tittade på i tisdags är inte längre intressant. Jag kan verkligen inte se oss bo där och då är det såklart inget för oss. Däremot har vi hittat ännu ett hus som ser riktigt fint ut, i alla fall på bilderna. Det ligger nära havet och förutom de hemska blå köksluckorna verkar det inte vara så mycket som måste åtgärdas. Visningen är nästnästa vecka och på den ska vi såklart gå. Det är lite farligt, för det här huset är ett sådant som jag redan kan se våra möbler i och det vill jag egentligen förtränga. Minnet av den förlorade budgivningen sitter i, även om besvikelsen hunnit lägga sig nu.

I går fyllde min älskade M hela 31 år. Vi hade en lugn och skön dag här hemma och födelsedagsfika med syster och A på kvällen. Det är lite lugnet före stormen nu, för på måndag börjar M sitt nya jobb och det blir ju pendling tills vi hittat någonstans att bo. Långa dagar för honom och mycket ensamtid för mig och tjejerna här hemma. Det blir helt klart en omställning.

Nu när vi snart ska flytta har jag inte alls samma lust att fixa och dona här hemma. Vi sparar också så mycket pengar vi kan, för att kunna köpa en del nytt i det kommande huset i stället. Därför blir det kanske inte så många roliga inredningsbilder här hemifrån framöver. Jag ser fram emot att kunna visa er desto fler bilder när vi flyttat i stället :-)

I dag bjuder jag på två bilder ändå. Den första är från dukningen i går kväll och den andra är på brickan jag köpte på Village i Ö-vik.

image115

image116

Det lilla vita huset som jag köpte för några veckor sedan hänger med som ni ser ;-)
Bilderna är såklart mina egna.

Kommentarer :

#1: lotta

oo läcker bricka! förstar att du inte ivll fixa hemma när man snart ska flytta! hoppas nästa hus faller er mer i smaken! men visst e de spännande att ga pa husvisningar och se utbudet! ha en bra helg!

skriven
#2: Sandra

Svar: Det är bara roligt att du frågar :) Den lilla kostar 89kr och den stora 109kr om jag minns rätt.

Det ska bli spännande att höra vad ni tyckte om husvisningen nästnästa vecka. Trevlig helg, kram Sandra

skriven
#3: Sandra

Svar: Det var en bra idé! Det borde gå bara den inte blir för varm. Tack för tipset. Kram Sandra

skriven
#4: Pysselprinsessan

Jag ska hålla tummarna för er ang huset! Ska bli spännande att höra hur det går!

Nu när inspirationen för fina bilder tryter så utmanar jag dig till att visa nåt fult istället (och nåt fint). ;) Härmed utmanar jag dig att visa upp det som är bäst respektive pest i ert hem! Hi hi! Skicka sedan vidare utmaningen till 5 andra bloggar!

Kram kram

skriven

Kommentera inlägget här :