Liten blir stor och poppar musik

Att min fyraåring nu håller på att vara en riktigt stor tjej märks på många sätt och vis. Bland annat gillar hon att lyssna på både sagor och musik på cd och ofta vill hon spela samma låt eller saga om och om igen, vilket såklart kan bli lite tröttsamt till slut. I snart två år har vi nu fått höra tonerna av "I love you ich liebe dich Zlatan Ibrahimovich" med hennes idol Frans. Att han inte gett ut så många fler låtar bryr hon sig inte om, för Zlatan-låten verkar hon aldrig tröttna på... Hon har i olika omgångar fått ta över mina gamla cd-spelare, men de har oturligt nog varit allt för utnötta och gått sönder rätt snabbt. Passande nog kom ett reklamblad från MAXI i går och då hittade vi denna cd-splare som vi snabbt åkte och köpte i förmiddags. 249 kr kostade den och det var helt klart ett överkomligt pris tycker jag. Att hon börjar bli stor märks genom att hon stänger dörren till sitt rum och poppar musik och helst inte vill att mamma ska komma och störa. Lite kul är det ändå måste jag erkänna :-)

image130

Kommentarer :

#1: Monika

Den såg fin ut, stereon. Skulle behöva en ny till lillan. Hon fick en i 1 års present, men hon lyckades trycka sönder cd spelaren inom ett halvår. Det var lite av tanken med den att kunna spela barnskivor.249 kronor är överkomligt. Ha det gott =)

skriven
#2: Lisa

Förstår att det är roligt, hon trivs nog och försöker finna sig själv. De är verkligen för härliga i den åldern! :D Ha en trevlig vecka!!

skriven
#3: Lotta

vet du, den later zlatan ibrahimovich väcker nostalgi hos mig! noel föddes nämligen i maj.. 1 manad innan fotbolls vm 2006.. och den laten blev nan slags favorit hos honom.. sa fort den sattes pa blev han helt lugn som en filbunke.. :-)-
härlig din dotter e! stora tjejen liksom!!!

skriven

Kommentera inlägget här :