Vågö, Sandskär och Pelargon

Vi fick vänta nästan hela den långa sköna ledigheten på riktig värme och sol, men på självaste nationaldagen blev vädret äntligen som efterlängtat. Efter en helg med sol och blåst har vi äntligen kunnat vara ute och njuta en hel dag. Vi har pysslat i trädgården, planerat det framtida soldäcket och ätit alla måltider på altanen. Ja, jag har lite svårt att kalla den balkong, ytan som finns ovanpå carporten. Det är inte alls färdigt där uppe, men själva stommen finns och nu är det bara att fylla på med fler levande växter och någon härlig matta.


















Polarvagnen som stör vår havsutsikt skulle gärna få rulla i väg...

Som ni ser har mina två Vågö, brickbordet Sandskär och vaxtyget Pelargon (som jag klätt om bänken med) kommit på plats. Det tar emot att behöva åka och jobba i morgon igen, men nu är det riktiga sommarlovet nära. Jag längtar!

Bilder: privata

Kommentarer :

#1: Helen.HUSnrNIO

Ser ju jättefint vitt och fräscht ut hos er=) Mina planer till altanen är att köpa nya matmöbler och sen två stycken Vågö. Tar dock lite tid (för lång tid) att spara ihop till de där matmöblerna:( Ha en fortsatt trevlig måndagkväll!

skriven
#2: Dessi - Home and desire

Fint! Måste vara årets hittills varmaste dag idag! Har precis varit ute och planterat och svetten rinner längs ryggen... FY!



Kram vännen

skriven
#3: Liw

ser riktigt mysigt ut =)

skriven
#4: Sofia

Ser mysigt ut och låter härligt med sommarlov för dig snart! :)

Kraam!!

skriven
#5: isa

Ser toppen fint ut gumman och bänken var så söt!!

Kämpa på snart snart är det sommarlov för dig gumman!! Vi smygstartade sommaren i dag redan, då martin har semester denan vecka. Fast vi sak bygga spalje :P Kramar i massor till dig sötnos!!

skriven
#6: Camilla

Vår utsikt från altanen är en gigantisk granhäck så jag skulle gärna dumglo på husvagnen varje dag istället ;)

skriven
#7: Jenny

Mysigt att piffa utomhus, ni har gjort fint - och vilken utsikt sen! Härligt att njuta ett glas eller tre på den balkongen :-)

Ha en bra vecka!

Kram Jenny

skriven
#8: Annelie

Så mysigt det ser ut !

Vart kommer den vita roliga krukan ifrån?

Riktigt snygg !!

skriven
#9: Lisa

Vilken härlig utsikt ni har! Ja, minus husvagnen då ;-)

skriven

Kommentera inlägget här :