Inte utan min Surf Pillow

För ett par veckor sedan hade jag turen på min sida när jag vann en Surf Pillow i Dahlarnas tävling i samarbete med Bosign. Jag har haft min vinst i snart en vecka och jag är redan beroende. Den är supersmidig att ha i knät och underlättar verkligen mitt surfande, som oftast sker i tv-soffan nu för tiden.



Att valet blev en vit är kanske inte så överraskande för er som följer min blogg?!

Det här med att det strulat med kommentarerna är något som gett mig huvudbry ett tag, men i kväll provade jag att gå in på era bloggar via webbadresserna i stället för via bloglovin och då fungerade det så mycket bättre. Värt att testa om du också haft trubbel att kommentera. Det är tråkigt om det fortsätter att vara så att bloglovin är boven i dramat... eller så är det kanske min dator som inte samarbetar så bra med bloglovin? Nåväl, nu lämnar jag detta i-landsproblem och fortsätter att kika på OS-finalen i ishockey, trots att Tre Kronor inte är med. Bara en arbetsvecka kvar innan jag får ta sportlov!

Blafre Design

I väntan på sista deltävlingen av melodifestivalen sitter jag och surfar runt hos olika webbutiker. När jag kom till inreda.com fastnade jag snabbt för sortimentet från Blafre Design och då särskilt denna supersöta plåtburk:


Jag är väldigt svag för plåtburkar och det lutar starkt åt att jag inte kommer att kunna hålla mig från att klicka hem den.

Bild lånad från inreda.com

Badrumsrenovering

Hallå hallå! Här har det ekat öde i veckan bland annat på grund av att jag haft magont i två-tre dagar. Jag har inte haft magsjuka utan bara väldigt ont. Nu är det bättre och äntligen är sköna helgen här.

Under veckan har jag och Mathias i alla fall hunnit ta ett roligt beslut. Vi ska renovera det lilla badrummet här på övervåningen. Jag har hunnit vara och hämta ett gäng badrumskataloger och mina favoriter finns hos Hafa och Svedbergs. Än känns vi långt i från ett beslut, men jag lovar att uppdatera er allt eftersom besluten och renoveringen kommer i gång.


Katalogen från Hafa ligger längst upp och den är nog faktiskt högst upp på min lista också. Lime-serien har massor av snyggingar, men så kostar de en del också.

Jag har fortfarande lite trubbel emellanåt med att kommentera via blogg.se. Jag har hälsat på hos många av er, men det är nog inte alla kommentarer som kommit fram. Tråkigt :-( Nu önskar jag er alla en riktigt skön helg! KRAM

Bild: privat

Trevlig helg!



Nu har det kommit upp gula detaljer på tavellisten i hallen, så det gula temat fortsätter där. Jag trivs med att välkomnas av en så uppiggande färg!

Mathias har nyss åkt i väg för att spela hockeyturnering mellan olika företag inom hans bransch. Jag hoppas att jag får hem en man utan blåöga eller uppskrapad axel, något som hände vid två träningstillfällen förra året... För Emmy väntar 6-årskalas om några timmar och under tiden kanske jag och Ebba vågar oss ut på stan en sväng. Jag önskar er alla en trevlig helg!

Bild: privat

Kommentarer

Är det fler än jag som har haft problem att kommentera hos bloggare med blogg.se de senaste dagarna? Ofta när jag ska kommentera så dyker ordverifieringsrutan upp och när jag fyllt i den står det något i stil med "fel på sessionsdata" och "din kommentar har kanske inte kommit fram". Trist. Jag har själv fått kommentarer de senaste dagarna, men har felmeddelandet dykt upp även hos mig? 

Jag har besökt och kommenterat hos många och här får ni i alla fall en liten hälsning om mina kommentarer inte kommit fram de senaste dagarna. Dagens i-landsproblem kan tyckas, men det är så trist att skriva en lång kommentar som sedan inte kommer fram... KRAM

&-tecken

På Village finns det nu många roliga bokstäver till bra pris. Jag har köpt ett &-tecken som jag ställt bredvid trasseltavlan i köket. 39 kr kostade det.





Både jag och Emmy har frisknat till nu och i går firade jag och Mathias en väldigt mysig första bröllopsdag. Ebba hostade tyvärr hela dagen lång och i går kväll fick hon feber. Hon verkar ha fått exakt samma feber och rossel i halsen som jag och Emmy hade, så smittorna går bara runt runt nu. Senaste månaden har varit helt sjuk för våran del och jag längtar verkligen efter att vi ska komma ur detta sjukdomshjul. Nu vill vi ut och njuta av den härliga vintersolen som äntligen kommit! Hoppas ni har en bra början på veckan! KRAM

Bilder: privata

Sjukstuga



Medicinlådans lock öppnas nu frekvent hemma hos oss, eftersom min förkylning övergått till feber och ont i halsen. Ebba är frisk sedan någon vecka, men Emmy lider fortfarande av ont i halsen och en sista gnutta feber. Tur att pappan i huset fortfarande är pigg och förser oss med såväl honungsvatten, halstabletter och en och annan uppiggande vindruva. Till sin käraste åkte han även och köpte mörk choklad i kväll och detta till och med innan självaste alla hjärtans dag och första bröllopsdagen. Inför den dagen hoppas jag att jag kvicknat till, eftersom vi då bestämt oss för att laga god mat tillsammans. Jag har också en liten present på lut i form av aktivitet och mat tillsammans med goda vänner, men det är några helger bort. Hur brukar ni fira era bröllopsdagar?

Kram på er alla tills jag orkar surfa runt hos er igen!

Bild: privat

Tur :-)

Kolla här! Detta var verkligen uppiggande i den krassliga tillvaro som råder här hemma just nu. Framöver kommer jag att kunna surfa både bekvämt och snyggt. Tack Dahlarna för ännu en tävling med ett superfint pris!

Vinn Surf Pillow hos Dahlarna!

Skynda skynda! I kväll klockan 22:00 avslutas tävlingen hos Dahlarna där priset är en Surf Pillow från bosign.se. Klicka här om du vill ha chansen på en!



Bild lånad med tillåtelse.

Tavellist

Vår hall är ganska lång och smal och för att höja mysfaktorn satte vi i dag upp en tavellist under familjetavlan från Isa Form. Med tre kivilyktor känns det genast lite mer ombonat tycker jag! Däremot ska jag spana efter gula ljuslyktor framöver, eftersom gult får fortsätta vara accent i hallen i vår.



I onsdags kväll fick Ebba feber, men hon är nu frisk igen. I stället är det storasyster Emmy som ligger med hög feber. Tur i oturen att hon inte fick feber i fredags när vi skulle på genrepet. Jag hoppas att hon snart är piggare, men med en bästa vän som tittar förbi med en pysselbok blir i alla fall tillvaron som sjuk lite roligare.

Bild: privat

Genrep melodifestivalen 2010

Årets första deltävling i melodifestivalen går av stapeln här i vår stad och i går kväll var jag, Mathias och Emmy på det första genrepet. Vilken show säger jag bara! Programledare i år är Måns Zelmerlöv, Christine Meltzer och sist men inte minst Dolph Lundgren. Jag tycker att dessa tre är de bästa programledarna på länge och showen som Dolph bjuder på får ni bara inte missa! När det gäller artisterna och låtarna tycker jag att vi fick ta del av ett varierat och starkt startfält. Många var bra, men de två absoluta favoriterna är nog Salem al Fakir och Ola. Öppningsnumret går inte heller av för hackor, så bänka er framför tv:n kl 20:00 i kväll!

 

Bild: privat

Uppdatering: Vilka var mina favoriter? Och vilka gick direkt till Globen? Heja Salem och Ola!!!

Ljus i vintermörkret

Nu börjar jag bli lite less på detta eviga vintermörker och snöande. Visst blir det ljusare, men det känns ändå som om det är mycket kvar av vintern. Ljus i alla former piggar upp och i dag köpte jag med mig ett vårligt grönt blockljus från Åhléns. De har fått hem så mycket vårfint även där nu! Jag gillar bland annat deras härliga badrumsserie med allt från färgglada handdukar och burkar till badrumsmattor och papperskorgar.



En spontaninbjudan på fika hos en av grannarna här på området piggade också upp denna gråkalla vintertisdag. Ett varmt kök och barn som leker snällt medan mammorna får surra är inte helt fel. Vad piggar upp dig nu under vintern?

Bild: privat