Sängbord till barnrum

Det är inte bara Emmy som fått sitt rum ordentligt rensat. I helgen hann vi ta itu med lillasyster Ebbas rum och det tog helt klart sin tid. Ett problem som behövde få en lösning var att sängbordet tar emot när hon ska dra ut förvaringslådan under sängen, så ett sängbord eller en liten hylla att montera upp på väggen blev alltså uppdraget i lördags. Det var lättare sagt än gjort, för vi var ivriga och ville få tag i ett bord direkt i stället för att behöva vänta på leveranstider. Sådana gånger är IKEA helt klart outstanding, men vi har ju drygt 15 mil enkel väg och därför var det inget alternativ i helgen. 
 
Till slut, när jag nästan var på väg att ge upp, sa Mathias att vi borde kolla Village också. Varför tänkte jag inte på det?! Där fanns en vit kubhylla som blev alldeles perfekt att hänga på väggen med hjälp av vinkeljärn. Nästa gång åker jag dit och kollar först!
 
 
 
 
 
Här kommer också ett par bilder från andra sidan av rummet:
 
 
 
 
De gamla fönstren som skymtas är snart ett minne blott, för till sommaren ska samtliga fönster på huset bytas. Det kommer att bli ett lyft och vi håller tummarna för att vi får det gjort innan semestern!
 
Bilder: privata

Färgsprakande matta

Jag har fått syn på en rund trasmatta på Åhléns som jag starkt funderar på att köpa till Emmys rum. Vi har rensat ut en massa saker och bråte och nu känns det roligt att uppdatera lite inne hos henne.

Bild via min iPhone.