Sängbord till barnrum

Det är inte bara Emmy som fått sitt rum ordentligt rensat. I helgen hann vi ta itu med lillasyster Ebbas rum och det tog helt klart sin tid. Ett problem som behövde få en lösning var att sängbordet tar emot när hon ska dra ut förvaringslådan under sängen, så ett sängbord eller en liten hylla att montera upp på väggen blev alltså uppdraget i lördags. Det var lättare sagt än gjort, för vi var ivriga och ville få tag i ett bord direkt i stället för att behöva vänta på leveranstider. Sådana gånger är IKEA helt klart outstanding, men vi har ju drygt 15 mil enkel väg och därför var det inget alternativ i helgen. 
 
Till slut, när jag nästan var på väg att ge upp, sa Mathias att vi borde kolla Village också. Varför tänkte jag inte på det?! Där fanns en vit kubhylla som blev alldeles perfekt att hänga på väggen med hjälp av vinkeljärn. Nästa gång åker jag dit och kollar först!
 
 
 
 
 
Här kommer också ett par bilder från andra sidan av rummet:
 
 
 
 
De gamla fönstren som skymtas är snart ett minne blott, för till sommaren ska samtliga fönster på huset bytas. Det kommer att bli ett lyft och vi håller tummarna för att vi får det gjort innan semestern!
 
Bilder: privata

Kommentarer :

#1: Louise

Snyggt! Village kan :)
De sänglådor ni har under sängen vart kommer de ifrån? Ikea?
Behöver något till tösens rum (samma sängstomme)
Kram

skriven
#2: Mormorsglamour-pyssel och inredning

Men vilket fint barnrum! De där hyllorna är så snygga. Inser nu att jag verkligen måste ta itu med barnens rum. De är ett enda virrvarr och inte alls särskilt inspirerande.
Men men, försöker ta ett rum i taget, sakta men säkert.
Kram
Helena

skriven

Kommentera inlägget här :