Favorit från Åhléns

Ljusboxen är en nyhet som redan blivit en favorit hos många. Den finns i flera härliga färger som till exempel gul och turkos, men jag körde på ett säkert kort - vit såklart ;-)

I köket

Det är tur att jag har fina vänner som påminner mig om att blogga! Det här inlägget tillägnar jag dig E ;-)

Först ut är en bild på det härliga ljuset som äntligen börjar återvända till vårt kök. Dammet som nu blir tydligare väljer jag att ignorera...

På bild 2 syns den godaste saltlakrits jag smakat på länge. Jag köpte den mest för den fina burkens skull, men innehållet gjorde mig inte besviken. Finns på Lagerhaus.

Sista bilden visar mina nya Marimekkofat som jag fick av min lillasyster i julklapp. Jag blev så glad! :-)

 

 
 
 
Bilder: privata
 

Partytajm

I lördags fyllde Emmy nio år och i kväll hade hon bjudit in sina kompisar på pizza- och filmkväll. Temat gick i silver och tillbehören som till exempel ballonger, godispåsar och popcornboxar beställde vi från partytajm. Jag kan varmt rekommendera att beställa tillbehören från dem när det är dags att ha kalas eller party. Just silverballongerna som jag beställde skulle komma någon dag senare än det övriga och då ringde de och frågade när partyt skulle vara, ifall ballongerna inte skulle hinna fram i tid. Det är bra service!
 
Det är med varmt mammahjärta jag avrundar denna fredagkväll. Emmys kommentar om kvällen var "jag älskade mitt party" och hennes kompisar sa "det här var en riktig fest". Bättre betyg går inte att få!
 
 
Privat bild från Instagram.

Hoppa hage

Inspirationen kan slå till vid de mest oväntade tillfällen och denna gång fick jag ett ryck efter att ha suttit och slötittat i tidningar så här på självaste nyårsdagen. I senaste numret av Family Living hittade jag en idé jag tokgillade och ville testa direkt, nämligen att tejpa en hopphage. Jag valde ytan mellan soffan och malmbyråerna i vardagsrummet. Till en början mätte jag och försökte vara noggrann, men sedan använde jag mig bara av golvets linjer och ögonmåttet. Kanske skulle siffrorna ha kunnat centreras mer, men jag blev så ivrig att få det klart. Nu är det i alla fall bara att hoppa!
 
 
Privat mobilbild.