Det börjar närma sig

Denna november har varit den värsta i mitt liv, men nu börjar det ljusna. Snart får vi börja adventspynta och årets mysigaste månad är snart här. December blir lite annorlunda just detta år, eftersom min älskade M har en stor operation framför sig. Efter den kan vi förhoppningsvis fokusera på hans återhämtning och sen gå vidare mot ljusare tider. 

Något som också värmer oerhört mycket mitt i alla tråkigheter är alla vänner, familj, grannar, kollegor och bekanta som ställt upp på alla sätt och vis. Det är en rikedom att vi har ett skyddsnät som tar emot oss när vi faller. Alla hälsningar här på bloggen, på Facebook, instagram och via sms värmer mer än ni kan ana. Jag är överväldigad <3 Tack! 

Vi vet inte exakt vilket datum operationen blir, bara att den mest troligt blir under vecka 49 eller 50. Därför passade jag på att skaffa några julblommor i dag så att det finns om vi måste åka i väg till NUS med kort varsel. De två tidigare gångerna vi varit där tillsammans var betydligt trevligare. Det var när vi bodde i Umeå och våra två döttrar skulle komma till världen, men vi ska liksom då fixa detta tillsammans, även om det blir betydligt tuffare. 

Jag avslutar detta inlägg med färska köksbilder och önskar er en fin lördagkväll! 


Bilder via min iPhone.

Back to basic

Vi har länge haft gula detaljer i hallen, men en ny tavla från Bloomingville medförde att jag kände längtan att bli av med det gula. Nu är det tillbaka till det trygga svartvita som gäller ;-) Varmt tack till er som skickat tankar och styrkekramar! All omtanke är så värdefull <3

I nöd och lust

Tyvärr har vi det förstnämnda, i nöd, att rätta oss efter här hemma nu. Min älskade M, min bättre hälft, min trygghet i tillvaron har drabbats av sjukdom. Livet är sedan några dagar en känslomässig berg- och dalbana och mattan har ryckts undan våra fötter, men vi tänker inte ge upp. Vi ska kämpa och fixa detta tillsammans. I nöd och lust. För alltid.