Hitta rätt i hallen

Mössor, vantar, hjälmar, kepsar, klubbor, bollar och skor som lätt blir till en enda röra är ett vanligt bekymmer för barnfamiljer. Det finns tips och tricks att ta till för att underlätta i kaoset och det tycker jag att familjen som gjort om sitt garage till hall har lyckats med. De har använt sig av enkla medel som många krokar och korgar, vilket ger ett både prydligt och överskådligt intryck.





I senaste numret av Vi i Villa finns en massa bra förvaringstips för allt från hall till garderob. Deras hemsida har också genomgått en ansiktslyftning och innehåller en hel del praktiska tips och inspiration.

På tal om förvaring så har vi äntligen bestämt oss för att köpa en ny kyl och frys. Vår nuvarande lösning är mindre praktisk, eftersom vi bara har kylen i köket. Frysen, en gammal Electrolux och energitjuv, står nere i ett litet förråd innanför tvättstugan. Det blir alltså en del spring i trappan när vi ska laga mat. Nu blir det i stället ett kombiskåp, också det från Electrolux. När den gamla frysen försvinner från förrådet får vi äntligen mer plats för förvaring och slipper springet vid matlagningen. Bara det är värt att betala tusenlappar för tycker min man.

Hoppas ni haft en bra start på den nya veckan! Denna arbetsvecka blir extra kort för mig, då jag ska iväg på äventyr som verkligen är en kontrast till en språklärares vardag ;-) KRAM

Bilder lånade från viivilla.se

Kommentarer :

#1: Madde J

Spännande, vad är det för äventyr? Kramar

skriven
#2: House of Jammi - blogg och webshop

Jag läste också den artikeln, förvaring är ju ett ständigt problem för många. Vi har nyligen gjort vår hall lite större, men det är ändå alldeles för många grejer i den. Dagens i-landsproblem!

skriven
#3: Sofia

Härligt med bra ordning!! Spånar på hur vi ska ha det i hallen när vi gör om. Mer förvaring blir det iallafall. :)



Skönt med ny kyl o frys!!!



Spännande, undra vad det kan vara för äventyr! :) Ha det så kul!!!



Ang typsnitt så kommer jag inte ihåg vad sidan hette men Googla på typsnitt så får du fram lite olika sidor.



Kram!!!

skriven
#4: buy paper

När den gamla frysen försvinner från förrådet får vi äntligen mer plats för förvaring och slipper springet vid matlagningen.

skriven

Kommentera inlägget här :