Mer från Village

I förra inlägget nämnde jag klubbkvällen på Village och det var inte bara dörrmattan som hamnade i min shoppingkorg den kvällen.


Ett ljusfat med tillhörande ljus som kommer att dekoreras med juliga detaljer om ett par veckor.





Snart finns dessa Pastill glasunderlägg från KG Design i alla färger hemma hos mig. Jag blir aldrig trött på dem! På tal om KG Design så väntar jag nu bara på ett samtal från Village med beskedet att de fått hem de roliga knivmagneterna som jag planerat att köpa till köket. Det blir förhoppningsvis en roligare detalj än vår svarta vanliga tråkiga magnetskena.

Tack för de fina kommentarerna i mitt förra inlägg! Det är helt klart som Pysseliten skrev angående att många lärare bloggar; det är verkligen ett sätt att koppla av :-) Kram på er!



Kommentarer :

#1: pysseliten

Gillar dessa röda glasunder lägg dom är ju kanon fina att duka med :) Och du klara lungt av att göra lamporna ,klarar jag klara du :=)

Hoppas att du förstod beskrivningen det är lättare att fota än att skriva :)

skriven
#2: InneoUte-Malin

Vad fin ljusstaken var. Lite "Björkefall" - utan öglan. :-)

skriven
#3: lotta

guuuuuuuuuud så läckra underlägg. har jag int esett innan!! och knivmagneterna ser ju supercooola ut!! ser fram emot bilder sen när de e på plats i ditt fina kök!! kraaaaaam

skriven
#4: HUSnrNIO

Tack för din kommentar. Känns himlans jobbigt just nu men hoppas hårt på en lösning när det väl är dax, eller senare efter sommaren. Så fint det blev. Perfekt med bred fot som man kan dekorera. Själv har fallit hejdlöst för Ikeas Björkefall. Ha en bra dag.

skriven
#5: Jenny

Vad snyggt. Gillade de röda detaljerna:)

skriven

Kommentera inlägget här :