Lampa som håller inne med ljuset

Jag har länge letat efter en lampa till köksbänken och i går hittade jag en på Boom till det låga priset 159 kr. Lampan är helt i min smak och jättesnygg på alla sätt och vis, men problemet är att själva skärmen inte släpper igenom något ljus. Kanske är jag petig, men det ser inte så fint ut utifrån som det skulle göra om man såg hela skärmen. En annan lampskärm blir därför nästa uppdrag på stan.



Bild: privat

Kommentarer :

#1: Lotta

skriven
#2: Lotta

supersnygg! passar ju superbra till mairos blomma rullgardinen!!

skriven
#3: Tjohalias blogg om inredning

Din gardin är verkligen snygg! Hoppas du hittar en fin lampskärm på stan.

Kram Sandra

skriven
#4: dahlarna

Mycket snygg lampa! Det är ju tyvärr ofta problemet med mörka lampor - att de inte släpper igenom något ljus... Man jag ju lätt undra varför man gör lampor som knappt ger mysbelysning... Jag hittade en superfin mörkröd lampskärm till mitt vardagsrum i fredags. Men när jag provade den så blev det exakt samma sak - man såg knappt att den var tänd... Tråkigt!



Hoppas att du har haft en bra dag! Själv har jag otroligt ont i halsen, så jag satt med en kopp varmt att dricka, så fort jag hade elevsamtal. Håller tummarna för att natten blir hostfri - iallafall lite...



KRAMISAR!!!

skriven
#5: Lisa

Så fin lampa! Men vilken chock jag fick... fröken håller på att ändra om härinne :D

Så fint pysseltips med ljusen! KRAM

skriven
#6: Mari

Den stilen gillar jag, fast det är väl lite så med svarta skärmar. Hoppad du hittar någon som faller dej i smaken. Mairorullisen får gärna flytta till mej omg!!



Kram!

skriven
#7: Malin

En sådan lampa köpte jag till Hamp för ett tag sedan. Han har den på sitt kontor på jobbet:) Man får ju piffa lite där också...haha. Jag reagerade på samma sak ang skärmen, men men han är nöjd så...



Kram

skriven

Kommentera inlägget här :