Äntligen nytt år!

Jag tycker det känns så hoppfullt att kunna lägga den sista delen av 2007 till handlingarna, eftersom vi bara varit sjuka och haft det ganska fullt upp under den delen av året. Att lilla E föddes under hösten överträffar såklart allt, men vattkopporna och förlossningssviterna hade jag gärna varit utan.

Vår nyårsafton blev mycket lugn med god mat och lite raketer. Jag måste säga att jag och M hade ett ovanligt bra teamwork i köket :-D och trerättersmenyn blev mycket lyckad.

Det nya året började i hjälpsamhetens tecken. Jag hade nämnligen lovat syster yster att skjutsa henne för att släppa ut hästarna i morse. Ammande som jag är tyckte jag det var bättre att jag skjutsade henne än att en stackars 20-årig lillasyster, som dessutom är ganska nybliven singel, inte skulle kunna slå runt på självaste nyårsafton. Som tur är hade jag ställt väckaren och otroligt nog behövdes den. Båda mina sessor sov nämnligen fortfarande vid halv nio i morse...

På lördag fyller min stora sessa fyra år!! Jag förstår inte var tiden tagit vägen. Det var ju nyss hon föddes ju och nu har hon dessutom hunnit bli storasyster.

Som så många andra nyårsdagar blir det hämtmat i kväll och sen myser vi väl upp lite gott som blev över i går, men sedan är det hårda tag som gäller mot sötsaker. Sen så hoppas jag att ett visst stort möbelföretag håller sin leveransplan och levererar mina nya möbler under denna vecka. Jag längtar så efter att ta tag i att göra om i vardagsrummet.

God fortsättning!

Kommentera inlägget här :