Lamptips!

I går veckohandlade vi på ICA Kvantum och då hittade vi denna fina och billiga skrivbordslampa till Emmy. Den kostar 69 kr och finns i grönt, vitt, rosa och silver om jag inte minns fel. Även om det inte finns något Maxi här i vår nya hemstad verkar det som om det går att göra fina fynd vid mathandlingen fortsättningsvis också. Sånt gillar jag!

Kommentarer :

#1: jenny

oj vad jag missar en massa inlägg hos dig:-) Fin lampa, fina gardiner (smart med fållband) och det där snillet skulle jag också vilja ha:-) den är jättesnygg.

Kram/jenny

skriven
#2: Madde

Oj, vad du fyndar hela tiden, jättefin lampa! Kram

skriven
#3: dahlarna

Vilket bra fynd! Passar ju superfint till din fina gardin! Jag hoppas att du verkligen njuter av att du får vara hemma!!!! Tänkte på dig på jobbet idag faktiskt! Satt på en ganska tråkig konferens (inget nytt som sades...) & då önskade jag att jag kunde byta med dig.... Ta hand om dig! BAMSEKRAMAR!!!!

skriven
#4: Tjohalias blogg om inredning

Vilket härligt fynd! Kram Sandra

skriven
#5: Mari

Sulle absolut kunna tänka mej den lampan i vitt till mitt blivande arbetsrum. Jättesnygg!

Vi har Maxi här men de har inte skit i heminredning lägre knappt, är besviken för det gick att hitta jättebra saker där.



skriven
#6: Monkan

Söt lampa och vilket bra pris. Den passar väldigt bra till dinosaurien på tapeten, samma form på halsen :-)



Nu har jag lagt ut bild på min "apsvans", den konstiga :-) blomman. En lite annan modell än din som sagt, visst är de roliga.

skriven
#7: Mrs. b

Kikar in här! :-)

Fin lampa, och jag kan tänka mig att du blev glad över att kunna fynda den för så billigt som 69kr. Och på ICA Kvantum av alla ställen :-)

Tag för gulliga kommentaren på min blogg!



skriven
#8: Lotta

jättecool lampa!!!

skriven
#9: Malin

Vilket fynd!!! verkligen läcker!

skriven
#10: Lina

Schysst lampa syrran! Hittade en likadan på maxi igår! Så nu har även jag en sådan! Kram

skriven

Kommentera inlägget här :