Blomfredag

Det är fortfarande blåsväder utomhus, så vi hittar på inneaktiviteter nu i slutet av sportlovet. Om en stund ska jag och tjejerna åka i väg med en kompis och hennes gullplutt till son. Först ska vi besöka en blomaffär precis utanför stan och sen blir det fredagsfika på café.

Nya blommor känns alltid fräscht så här års och i går köpte jag två nya till sovrummet. Någon sorts Aloe Vera är det va?



Bild: privat

Kommentarer :

#1: Petran på DesignInsight

Hej! Det blåser sjukt ute! har varit en sväng på stan och trodde jag skulle blåsa bort ;) vad roligt med nya blommor, det behövs verkligen här med! får bli ett senare projekt. Ha en mysig helg! kram

skriven
#2: Emma

Visst är det skön att inhandla lite nya blomster nu, in med grönt:) Tror me det är nån aleo vera, jättefina! Ha en skön helg, kram emma

skriven
#3: Sofia - Lite om inredning

Kan inget om blommor så vet inte vad det är men fina var dom! ;)

Kram och trevlig helg till med!! :)

skriven
#4: Sofie

Tjusiga blommor!



Precis, Åhléns har funnits i Piteå men slog igen för cirka tre år sedan på grund av att de inte var nöjda med lokalen och inte hittade något annat alternativ. Jättetrist. Men nu har vi fått det glada beskedet att de ska öppna i Piteå igen i en stor lokal som numera står tom :) Förhoppningsvis öppnar de i år. Håller tummarna!



Trevlig helg!

Kram!

skriven
#5: pysseliten

bra blommor som lever länge & enkla att sköta :)

skriven

Kommentera inlägget här :