Hjärtan

Denna vecka tror jag minsann att vi har överkonsumerat Marabous chokladhjärtan, men lite extra måste det ju få vara med både bröllopsdag och alla hjärtans dag. Min fina omtänksamma Emmy tog med sig sin pappa efter innebandyträningen i tisdags och stannade till på Village där hon köpte en fin presentförpackning som hon valt alldeles själv. Även om jag blev minst lika glad för korten hon tillverkat på skolan värmer det i mammahjärtat med en present hon gått omkring och funderat ut för att det ska passa mamma precis.



Ebba har tillbringat veckan hos farmor och farfar i Umeå. Där har hon pysslats om och haft det bra medan hon piggnat till efter febern förra helgen. Det visade sig vara precis rätt vecka att vara borta från förskolan då jag hört rykten om magsjuka där. I går kväll fick hon åka tåg med farfar hem, så vi har kunnat ha vår lediga fredag tillsammans precis som vanligt. Smidigt nu när Botniabanan verkar fungera hyfsat och gamla hemstaden bara är drygt 50 minuter bort med tåg.

Vårvädret börjar göra sig påmint och vi har njutit av att kunna vara ute och busa i strålande solsken och bara någon minusgrad. Hoppas att ni också haft en fin start på helgen!

Bild: privat

Kommentera inlägget här :