Ljuspunkter

Vad roligt att ett par läsare jag inte visste om gav sig till känna i mitt förra inlägg. Jag är så glad över alla er som tittar in här och uppskattar min blogg!

Jag håller hårt på traditionen att ta fram adventspynt tidigast under helgen när första advent infaller, men några nya ljusstakar har kommit på plats här hemma.



En kollega hade inredningsparty med prylar från Zelected by Houze för ett par veckor sedan, men jag höll mig hemma då jag var rädd att köra i mörkret precis efter att jag blivit påkörd. Som tur är fick jag beställa ändå och då blev det denna ljusstake som föll mig i smaken. 





Från IKEA-resan förra helgen fick bland annat tre vita Blomster följa med hem.





I morse vaknade vi till att den första snön föll, men temperaturen låg runt nollan och därför övergick snöandet så småningom till regn. Allt det vita är borta sedan länge och kvar är bara regn och rusk, så tända ljus är ett måste. Söndagar brukar i vanliga fall betyda en stunds hemjobb, men i helgen har jag helt valt bort det eftersom jag skrev omdömen som en galning i slutet av veckan. Så här softa borde alla söndagar få vara!

Bilder: privata

Kommentarer :

#1: Frida

Jag har tjuvhängt en julgardin ikväll. Tyvärr insåg jag när jag hängde upp stången igen så insåg jag att vi efter senaste julen ändrade vi höjden på gardinstången.....SUCK!!!!



Vad roligt om SvBG! Han har svarat dig hos mig, bara så du vet! Softa på!

skriven
#2: Dessi at [Home and desire]

Snyggt! Ljusstaken från ZbH är urfin! Jag var säljare för dem under förra året, men orkade inte när jag blev gravid och nu finns det ingen tid...



Stor kram!

skriven
#3: maud

Hej!

OK ;) ger mig tillkänna jag me då;)

läser din blogg var dag...har många inredningsbloggar jag följer...kul att hämta inspiration från ER!

håller på och renoverar här hemma nu så får väl göra ett inlägg på min blogg sen...den har legat nere lite kan man säga, skriver ju bara lite allmänt sådär.

Kramar

skriven
#4: Sandra | Inspirera Mera

Vilka härliga inköp du har gjort. Blir sugen på att fara till IKEA :) Huvva vad obehagligt med din olycka, är allt bra med nacken nu?



Svar:

Åh tack vad glad jag blir! Eftersom det är artiklar så får man sällan samma feedback som på bloggen.



skriven
#5: Sofia

Fin ljusstake du har köpt och jag gillar verkligen de från Ikea! Superfina!!

Och kul att du gillar vår säng! Jag håller med, den såg lite svävande ut på bilden med belysningen, haha. :)

Kram!!!!

skriven
#6: Malin

Vilka mysiga bilder. Det finns alltid en anledning att åka till IKEA. :-)

skriven
#7: Jenny

Så himla fina ljusstakar Anna! Klart du ska ha dem framme redan nu - man behöver varmt ljus nu!

Bra att du väljer att låta bli mörkerkörning så du inte råkar ut för fler hemska olyckor - hur mår du förresten efter det som hände?



Kram Jenny

skriven
#8: A

Jättefina saker! Man kommer aldrig tomhänt därifrån =) Ja spännande va..hiih..återkommer snart med mer info! håll ögonen öppna. kram

skriven

Kommentera inlägget här :