Höstmys

Här där vi bor är det riktigt grått och trist väder i dag. Det får mig att vilja tända en massa ljus och leta efter höstinspiration på nätet. Hos Lagerhaus hittade jag en del nyheter som skulle kunna passa i höst.









Träljusstakarna skulle jag kunna tänka mig att ha i köket för att få en kontrast mot allt det vita. De är så snygga! Hur är det där du bor? Får du njuta av härligt sommarväder eller är det grått och trist som hos mig?

Pressbilder från Lagerhaus.

Kommentarer :

#1: Elin

Här i Umeå är det regn och rusk, men vi grejar inne med div. projekt, så det är helt okej. Hoppas på uppehåll framåt kvällningen, så vi kan grilla i alla fall... Tack för en fin och inspirerande blogg, även om jag är dålig på att göra avtryck!

Kram

skriven
#2: Hanna

I Knaften är det lika surt väder som hos dig. Här finns också tankarna på hösten. Jag kom på mig själv i dag att sitta och kika runt bland höstskor på nätet. Nu har vi tänt en stor mängd ljus och fredagsmyser. Den där lampskärmen med färgglad kabel i blev jag väldigt sugen på. Frågan är var jag skulle ha den. Ha en skön fredagskväll! KRAM!

skriven
#3: Sofia

Här har det regnat idag men imorgon ska det bli sol har jag sett... Hoppas det stämmer! :)

himla fina ljusstakar!

KRAM

skriven
#4: Susanne [Snusans inredningsblogg]

Här är det mulet och grått. Men jag vägrar tänka höst. :P

skriven
#5: Sandra

Åh, vilka fina ljusstakar ! Dem skulle jag inte tacka nej till!

skriven

Kommentera inlägget här :