Styleroom

När jag inte surfar runt på era inspirerande bloggar brukar jag rätt ofta hålla till på Styleroom. Jag har själv inte lagt upp något album ännu, men det är inget måste för att få klicka runt bland alla fina hem. Nu har Styleroom blivit bok och det tycker jag är jättekul, så självklart har jag passat på att förhandsboka den första utgåvan av "Som hemma".



Skärmdump från styleroom.se

Kommentarer :

#1: Jenny

Jag har faktiskt aldrig surfat på den sidan - förutom om nån bloggare visat bilder därifrån. Men idén är rätt skoj faktiskt! Hoppas allt är bra i Dalarna :-) Kram Jenny

skriven
#2: DAHLARNA

Fick ett mail om den boken. Recensera den gärna sedan när du har läst den. Undrar om boken är som tidningarna, att när man har läst den någon gång så blir den liggande...

Hoppas att du får en riktigt bra tisdag! Tänker ofta på dig på tisdagar, just för att du på ditt gamla jobb hade så kämpiga sådana. Men nu hoppas jag att det är bra mycket bättre & att du får se solen titta fram idag! KRAMAR!

skriven
#3: HUSnrNIO

Det hade jag ingen aning om att det blir en bok av styleroom:) Lite spännande ju:) Inte heller jag har en inloggning där... Ha en fin tisdagkväll.

skriven
#4: Rebecka

Det visste jag inte, jag brukar också gå in och klicka mig runt och se olika hem och deras lösningar, en bra inspirationskälla!

Kram Rebecka

skriven
#5: Designtjejen/Emmelie

Ja, den är faktiskt bra :-)

skriven
#6: isa gammla gästbloggaren på furnish

Hej!! Nu har jag startat min egna blogg efter mersmaken som jag fick som gästbloggre på furnish.etc

Klart att du skall lägga upp bilder på SR jag har skrivit ett inlägg i srboken ;)

hoppas att allt är bra med dig mvh isa

skriven

Kommentera inlägget här :