Påskfynd

Snöflingorna singlar ner utanför mitt fönster, men inne försöker jag få vårkänslor med hjälp av ett par fynd jag hittade i går. Interflora har bytt namn till Interflora Fresh och där finns nu mängder av finfina premiärerbjudanden. Det är bra priser på allt från planteringar till Cultprodukter men jag fastnade för de söta påskliljorna i cylindervas för 79 kr. Tillsammans med ett prickigt påskägg från ICA och ett doftljus från Lagerhaus hoppas jag att dessa gulingar lyckas komma med våren.







I dag firar vi älskade Mathias på hans 33-årsdag samtidigt som Emmy ligger i feber och hosta. Passande nog kör vi på glass och maränger i stället för tårta, så förhoppningsvis blir hon lite piggare efter födelsedagsfikat. Ha en fin lördag!

Bilder: privata

Kommentarer :

#1: milla

Vårfräscht....grattis till Mannen!

Milla

skriven
#2: Mari

Verkligen snyggt! Usch, snöar det hos Er inget vidare här regnar det vårregn...underbart.



Ha en bra fortsatt helg!!

skriven
#3: jenny

Fint och vårigt. Läckert med påskliljorna i vasen. Grattis till mannen din och krya på sig till gummsan din.

Kram

skriven
#4: House of Jammi - blogg och webshop

Det gröna kändes verkligen vårigt. Och håll ut, här nere i söder är snön borta och de första blommorna är planterade i sina krukor utomhus. Så det kommer snart till er också.

skriven
#5: Jenny

Va sött du gjort på bordet :-) Hopaps helgen varit bra! Kram Jenny

skriven
#6: Hanna

Grattis till Råbban från oss! Om än han inte heter Råberg längre så lever Råbban kvar :) Fint du piffat till det. Och vitt bord har du...(avis) Glad påsk till er alla och hoppas att Emmy blir frisk innan påskharen kommer. KRAM

skriven
#7: HUSnrNIO

Vårigt fint. Synd bara att det ska komma mer snö.

skriven

Kommentera inlägget här :