Huset i ny skepnad

Ända sedan Mathias fick semester för ett par veckor sedan har han jobbat med att måla om och delvis byta panel på huset. Jag har hjälpt till lite smått och även min svärfar har varit här och gett honom en hjälpande hand, men till största del har han gjort allt själv. Det som tagit mest tid är att byta panel, men nu är de nya brädorna äntligen uppe och ska målas ett sista varv.

Jag har inte hunnit fotografera särskilt många bilder på resultatet, men jag tänkte ni skulle få en liten glimt av skillnaden. Först ut är huset som det såg ut på mäklarens bilder innan vi köpte det:



En närbild på hur det nu ser ut:



Vi har alltså valt att byta ut det gula och blåa mot vitt och svart. Det känns fräscht och vi är nöjda. På det svarta bredvid dörren ska vita fasadsiffror från fasadsiffra.se sitta och nu väntar jag med spänning på att de ska komma. Fler bilder kommer när hela huset är klart.

Bilder: mäklarhuset och privat

Kommentarer :

#1: Nilla

Toppen-fint med svart och vitt!



Vi har bytt vårat kök i år, men nästa sommar hoppas jag på att kunna putsa de delar av vårat hus där det fortfarande är tegel i vitt, och så måla alla trädetaljer svarta :-)



Hoppas att du har en härlig sommar!



// Nilla

skriven
#2: Ullis

Hej bästis! Detta var verkligen skitsnyggt!!! ♥ Riktigt riktigt fräscht, och det är båda i mina två favoritfärger! Hoppas ni mår bra! Puss puss

skriven
#3: fru Sätterlund

Oj vilken skillnad!! Vad snyggt det blir :) Gillar erat hus - massor!!



Ha det gott,

kramar Therese

skriven
#4: jenny

supersnyggt blir det!!

Kram

skriven
#5: CrimsonAnna

Härligt med svart och vitt. Heja på:)

skriven
#6: Jenny

Åh vad snyggt det där blev. Det huset ska ju se ut precis just som det gör nu! Ska bli spännande att se när fasadsiffran kommer på plats också. Kram Jenny

skriven
#7: Syrran

Snyggt syrran! Vad duktig Matte har varit!

skriven
#8: Jenny

Va duktiga ni är, det blir verkligen mycket finare! Bor ni i radhus/parhus? Ska bli kul att se helhetsbilder när ni är helt klara :-)

Ha det gott! Kram Jenny

skriven
#9: Cia40:)

Förstår att du är nöjd, det ju blev jättefint!:)

Och fasadsiffrorna kommer att bli jättefina där du ska sätta dem!:)

KRAM Cia:)

skriven
#10: Carina - inspirera

Riktigt snyggt! Vilken skillnad lite färg kan göra!

Kramen.

skriven
#11: gella

Supersnyggt!!! Och vilket lyft!! :D

skriven
#12: Emma

Så snyggt det blir, hela huset e ju underbart:) Ha det bra, kram emma

skriven
#13: maud

Visst är svart och vitt snyggast;)...vårt röda hus blev svart iår oxå med vita knutar och dörrar! älskar det!!! åh längtar tills village får in townljusstaken, den ska jag ha. kramar

skriven

Kommentera inlägget här :