Mer badrum för pengarna

När vi skulle köra i gång med badrumsrenoveringen bestämde vi oss efter en del funderingar för att Mathias skulle sköta allt jobb själv. Det har tagit tid men han är duktig och noggrann och jag är jättenöjd med resultatet hittills.

Vi bestämde oss också för att prova att beställa badrumsmöbler (handfat med lådskåp + en spegel) via bygghemma.se och det gjorde vi rätt tidigt i renoveringsprocessen. Sen fick vi vänta och vänta... Beräknad leveranstid var 10-12 arbetsdagar men efter en månad hade vi ännu inte fått möbeln. Mathias ringde ett par gånger men fick besked att möbeln satt fast någonstans via leverantören. Som plåster på såren fick vi först två trisslotter och efter ännu en vecka hade vi inte sett röken av leveransen vi väntade på. Då fick vi erbjudande om att få en liknande men lite större och dyrare möbel från samma märke med tillhörande sidoskåp för samma pris. Det tackade vi ja till och efter det behövde vi bara vänta tre arbetsdagar innan leveransen var i vår hall, det vill säga i dag. Märket är Evita från Bathlife och nu när vi precis sprättat kartongerna verkar det vara rejäla och bra grejer. Det var tur att vi beställde så pass tidigt för nu är ju möblerna här precis i rättan tid till att allt det andra är klart. Även om vi fick vänta är vi nöjda med bygghemma.se för de har varit vänliga och tillmötesgående. Vi fick alltså badrumsinredning till ett värde av 3500 kr mer än vi tänkt oss från början och även om vi inte tjänat pengar så har vi i alla fall fått snäppet finare möbler och ett skåp på köpet. Summa sumarum = ett bra köp (tror vi) :-)

Ännu inte uppsatta, men det är på gång:





Tack till dig som orkat scrolla ända hit efter min långa historia ;-)

Bilder: privata

Kommentarer :

#1: Carina - inspirera

Ser ju ut av bli jättebra!

Kramen.

skriven
#2: Frida

Det ska bli spännande att se hur det blir!

Som svar på din fråga så sjunger vi i samma kör. Fast jag har ju tyvärr inte varit där sen mitten av februari....Det får jag ta igen till hösten! :)

Men, världen ÄR liten!

skriven
#3: Jenny

Men va underbart att det kan gå åt det hållet när det strular - grattis till kapet :-) Ser fram emot slutresultatet av detta badrum! Kram Jenny

skriven
#4: DAHLARNA

Vilken TUR att det slutade gott iallafall. Alltid trevligt när företaget kompenserar med lite bättre grejer!



Åh vad FINT det verkar bli. Golv & väggar är kanonfint! Är sååå nyfiken på slutresultatet!



KRAMAR i massor!

skriven
#5: pysseliten

ja det gäller att ligga på kunden har alltid rätt :))) Det kommer bli kanon fint .Spänande att se sen .

skriven
#6: fru Sätterlund

Tur i oturen då :) Ett bra företag att handla av alltså, det är bra att veta! Ska bli så kul att se det färdiga resultatet. VI ska ju göra om vårat också så all inspiration är välkommen :)



ha det gott,

kram Therese

skriven
#7: Jenny

Pssst... du har en award hos mig!

skriven
#8: Linda

Det blir ju såå fint när det blir klart. Ser framemot att få bildbevis....



Psst...Kolla in min blogg :-)

skriven

Kommentera inlägget här :