Mot Berlin

Nu börjar påskhelgen lida mot sitt slut och i morgon lämnar jag och Mathias ett snörikt Norrlands inland och åker vidare mot Berlin. Flickorna stannar kvar här och får ha en härlig påsklovsvecka hos mormor medan vi njuter av lite egentid och upplevelser i en förhoppningsvis tjugo grader varm tysk huvudstad. Det blir verkligen en stor kontrast, eftersom vår påsk till stor del spenderats ute på isen med pimpling, skoteråkning och korvgrillning.

Min mamma hade minsann bättre koll på sina små kycklingar, för här hade det pyntats med dem både här och där. I datarummet fanns till exempel detta pynt:



I dag skottades altanen och grillplatsen på baksidan av huset fram och jag tänkte bjuda på en bild för att visa att här har vintern minsann inte släppt sitt grepp än.

 

Nu återstår bara att önska er alla en trevlig vecka. Jag återkommer om en vecka när vi kommit hem från vår resa och hämtat hem flickorna igen. Ha det så bra i vårsolen! Kram kram

Kommentarer :

#1: Dahlarna

Oj har ni SÅÅ mycket snö kvar! Här är allt borta!! Hoppas att ni får en kanonmysig resa till Berlin! Vi mellanlandade i Paris & där var det riktigt varmt. Så ni får säkert en härlig vår/sommarkänsla! NJUT av ledighet, mannen, semester & se till att bara vara också :-)! KRAMISAR i massor

skriven
#2: Mari

Så mycket snö ni har, då åker ni till våren nu då.

Ha en härlig vecka i Berlin!



Kram!

skriven
#3: InneoUte-Malin

Ha det härligt i Berlin! Era påskbilder är rätt annorlunda från våra. Vuxentid i Berlin låter underbart. :-)

skriven
#4: fru Sätterlund

Ha det så gott i Berlin. Önskar dig en trevlig liten semester. Ta hand om varandra! Det är viktigt med lite egentid :)



Kramar Therese

skriven

Kommentera inlägget här :