Skorpor och rosa band

För några veckor sedan när vi var och handlade fick vi denna söta skorpburk. Eller fick och fick - man fick den OM man köpte två förpackningar av Brandts skorpor. Det var visserligen ingen stor uppoffring från vår sida, eftersom vi gärna knaprar på dessa skorpor då och då som variation till de betydligt nyttigare krisprollsen ;-)



Oktober är som bekant en rosa månad och i dag gjorde jag en liten insats genom att köpa de rosa wettextrasorna. Gör det du med! Jag menar, disktrasor byter vi ju alla och då känns det bra att kunna bidra till bröstcancerforskningen, även om det nu bara råkar vara 50 öre per förpackning som går till just det ändamålet...



Bilder: privata

Kommentarer :

#1: Lisa

Så söt! Jag har också köpt disktrasorna men jag trodde verkligen att det gick mer till det goda endamålet! Surt! Men jag har köpt bandet också så lite har jag skänkt! Ha en bra dag! och tack för tummisarna! :D KRAMKRAM

skriven
#2: fru Sätterlund

Bra initiativ, med trasorna. Synd att det är så lite som går till ändamålet... Men jag ska också bidra på nåt sätt. Tackar för tipset och för omtanken i samband med A:s op.

Kram Therese

skriven
#3: Ellas Inspiration

Vilken underbar låda! På köpet, det var inte illa...



Kram Karin

skriven
#4: Mrs. b

Skorpor är ju så gott! Söt burk du fick!

skriven
#5: Jenny

Även vi har dessa disktrasor hemma, ett väldigt enkelt sätt att bidra till något viktigt. Och sött med rosa också :-)

skriven
#6: dahlarna

Hej på dig! Hoppas att du har haft en mysig & bra dag! Imorgon har jag min lediga dag - då ska jag bege mig till affären & se vad jag kan hitta för RosaBandet varor. På Rosa Bandets hemsida såg jag att det fanns massor av olika varor!Ska försöka hinna städa också - då minsta systern med familj kommer i helgen :-)! Är egentligen ledig på fredagar, men ska jobba på fredag istället då det är studiedag.

KRAMAR I MASSOR!

skriven
#7: Mari

Så himla söt burken va + att den var i princip gratis är ju inte fel. Klart jag ska köpa disktrasorna, lite blir mycket!!



Kram och ha en bra dag!!

skriven
#8: Åsa

Fin skorpburk !!!

skriven
#9: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Vilken söt burk! Jag har också tänkt köpa disktrasorna någon dag. Kram

skriven
#10: Emmy

Söt burk!



Trasorna har jag också köpt men blev lite irreterad då jag upptäckte hur lite som egentligen gick till forskningen.





Hoppas att du får en trevlig dag!

skriven
#11: Maria

Fin burk :-)

Klart man köper dukarna..

skriven

Kommentera inlägget här :