IKEA-tröst

Nu känner jag mig lite gladare igen och jag tackar än en gång för alla varma kommentarer på mitt förra inlägg. Tack kära bloggvänner!

Min kära M ska, som jag nämnde i förra inlägget, på anställningsintervju i Sundsvall i morgon. Då ska han in på IKEA en sväng och köpa lite fler grejer som vi behöver därifrån. Bland annat denna matta som ingår i nya serien VÅREN:

image80
Det är den gråa vi vill ha och den har vi tänkt ha i hallen tillsammans med den nya dörrmattan. Kan nog bli bra! En rolig grej som hände när vi precis flyttat ihop var att M var i Sundsvall på studiebesök och då for hela klassen även på IKEA. M ringde glatt hem och sa att han hittat nåt som vi behövde och även köpt detta, men vad det var skulle jag inte få veta förrän han kom hem. I min fantasi såg jag framför mig att han hittat någon snygg lampa eller kanske en matta eller nåt annat kul, men vet ni vad han kom hem med? En vitlökspress!!! Jag höll på att deppa ihop, men så här efteråt kan jag såklart skratta åt det och vi behövde ju faktiskt en vitlökspress...

I kväll är det säsongsstart av mitt favoritprogram Grey's Anatomy och det ska jag se hos min barndomsvän E som äntligen flyttat tillbaka hit till Umeå och Tomtebo :-) Det blir mysigt!

Bild: lånad från ikea.se

Kommentarer :

#1: Sofie

*ler* Gullig historia iallafall, det där med vitlökspressen :)

Snygg matta, kommer säkert bli jättefint! Hoppas det går bra för M på intervjun. Ha en jättefin dag!! Kram, Sofie

skriven
#2: Anna

Sofie: Jag håller med om att historien om vitlökspressen är rätt gullig ändå :-D Nu hoppas jag att mattan finns och då lovar jag att visa bilder från hallen sen. Ha en fin dag du också! KRAM

skriven
#3: Malin

Den mattan är snygg!!! Kollade på den sist jag var på IKEA! Kram

skriven
#4: Anna

Malin: Det låter bra, snart får jag se den också för M ringde nyss och sa att han hittat den :-) KRAM

skriven
#5: jenny

Snygg matta. Vad gulligt det var med vitlökspresshistorien:-)
Hoppas du får en trevlig alla hjärtans dag!!
Kram/jenny

skriven
#6: Kristina - Kix Inredningskoll

Mattan som går i turkos ser riktigt fin ut. Den kanske hade passat bra i vårt sommarhus. Tack för tipset. Ha en bra alla hjärtans kväll!

skriven

Kommentera inlägget här :