Hjärta på en pinne

Här är en idé jag snodde från ett reklamutskick från EM. Min fyraåring gillar att lägga pärlplattor och sätter dem gärna i ett snöre i sitt fönster, men här har mamsen tagit ett fint hjärta och förgyllt skrivbordet i datarummet.

image122

Nu har min kära M ägnat lördagen åt att rensa upp i datarummet, så bilden från inlägget nedan om att jag ogillar oredan i datarummet sämst gäller för stunden inte längre :-) Frågan är bara hur länge vi kan hålla ordningen?

Kommentarer :

#1: Karin/Theasrum

Gulligt!

skriven
#2: Jenny

Men vilken fiffig idé! Där kan du ju byta allt eftersom det tillkommer nya plattor också. Perfekt!

Och vet du, jag kommer på mig att gå och tänka på dig och era kommande husvisningar ibland. Som idag t ex när jag var ute och krattade på tomten. *ler* Jag vet ju hur spännande det är och hur stort steg det är. Det var ju inte längesen vi var där själva. Men vi hade ju turen att vinna vår första budgivning. Men gud så spännande det var innan det var klart! Hoppas verkligen att ni får napp snart och att det då känns 100% rätt!
Trevlig helg på er! Kram Jenny

skriven
#3: Lotta

sa gulligt! underbart när ens egna lilla dotter gjort det till en ocksa!

skriven
#4: Jennie

Skulle också behöva rensa upp i vårt datarum.
Databordet är fyllt med saker som inte ska vara där, omålade saker och lister...pust!

Ha en toppenvecka.

skriven
#5: Pysselprinsessan

Hi hi! Det där med ordning... Det är som naturens lag att allt som inte hålls efter hela tiden går mot kaos!! Eller hur!? Ha ha! Jag kan tänka mig hur det ska bli när jag och älsklingen blir fler (vilket är ett par år iaf)!! Ha ha ha!

Hoppas det går framåt med husletandet! Jag minns när jag och min förra pojkvän sökte bostadsrätt. Till slut blev jag helt sjuk!! Jag tror man nästan kan bli utbränd av sådant. :) Man har ju själv ingen kontroll över situationen. Jaja, jag hoppas verkligen inte att ni blir utbrända iaf och att ni snart hittar era drömmars hus!! :)

Många kramar

skriven
#6: Lisa

Ja idag plockade jag bort alla vinterkläderna. Ullkappan används fortfarande, då det är lite kyligt på morgnarna. Hoppas att ni snart bli av med vintervädret! kram kram

skriven
#7: Sofie

Sött litet pärlhjärta :) Jag älskade att lägga pärlplattor när jag var liten, synd att man inte sparat något.. skulle ha varit en kul detalj att ha någonstans! Kramar, Sofie

skriven
#8: Pysselprinsessan

Jag håller alla tummar! ;)
Kram

skriven
#9: Lotta

lycka till pa budgivningen ! haller tummarna att ni far det!!kram!

skriven

Kommentera inlägget här :